Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Αστυνομικός διακινούσε παιδική πορνογραφία

Συνελήφθη αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε στην κατοχή του και διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας, και τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Ειδικότερα, ο αστυνομικός υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας, ενώ ήδη με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Σε βάρος του, διεξάγεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ο 33χρονος "κατέβαζε" από το Διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες με υλικό παιδικής πορνογραφίας και στη συνέχεια διακινούσε το συγκεκριμένο υλικό σε άλλους χρήστες του Ίντερνετ, με τη χρήση εξειδικευμένου προγράμματος.

Συνάδελφοί του από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που τον συνέλαβαν, εντόπισαν και κατάσχεσαν στο σπίτι του στη Φλώρινα, τέσσερις σκληρούς δίσκους ηλεκτρονικού υπολογιστή κι έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς κατείχε περισσότερα από 2.500 αρχεία με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.

Εξάλλου, κατασχέθηκαν δύο αποκωδικοποιητές, με τη χρήση των οποίων, λάμβανε το ψηφιακό σήμα του εγχώριου συνδρομητικού καναλιού, χωρίς να καταβάλλει την απαιτούμενη συνδρομή.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.


πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin