Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ στην Ακρόπολη

Διαμαρτυρία πραγματοποιούν συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης για τα νέα μέτρα που προωθούνται μέσω του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του εφαρμοστικού του νόμου.

ΤΟ ΠΑΜΕ κάλεσε τους εργαζόμενους στις απεργιακές συγκεντρώσεις του την Τρίτη 28/6 και την Τετάρτη 29/6 στις 10πμ στην Ομόνοια. Την Τρίτη 28/6 στο μεγάλο συλλαλητήριο στους Στύλους του Ολυμπίου Δίος στ
ΤΟ ΠΑΜΕ κάλεσε τους εργαζόμενους στις απεργιακές συγκεντρώσεις του την Τρίτη 28/6 και την Τετάρτη 29/6 στις 10πμ στην Ομόνοια. Την Τρίτη 28/6 στο μεγάλο συλλαλητήριο στους Στύλους του Ολυμπίου Δίος στις 7
Οι συνδικαλιστές έχουν αναρτήσει πανό με το σύνθημα "Οι λαοί έχουν τη δύναμη, δεν παραδίδονται ποτέ" στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα.
Οι διαδηλωτές μπήκαν στο χώρο της Ακρόπολης γύρω στις 6.30 το πρωί χωρίς να έχουν δημιουργήσει κάποιο επεισόδιο ενώ η είσοδος στον ιερό βράχο για τους επισκέπτες παραμένει ανοιχτή.
 
"Το ΠΑΜΕ σήμερα με μια συμβολική κινητοποίηση ανάρτησε πανό στην Ακρόπολη με σύνθημα (σε Ελληνικά-Αγγλικά), "Οι λαοί έχουν τη δύναμη. Δεν παραδίνονται πότε. Οργάνωση-Αντεπίθεση". Καλούμε τον εργαζόμενο λαό, τη νεολαία, τους ανέργους, τις γυναίκες σε λαϊκό ξεσηκωμό. Δυναμώνουμε την πάλη μας με τους λαούς όλου του κόσμου ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα.
Να μην περάσουν τα βάρβαρα μέτρα που πτωχεύουν το λαό. Απαντάμε δυναμικά, αποφασιστικά με τη μαζική μας συμμετοχή στη 48ωρη απεργία.
Ολοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, την Τρίτη 28/6 και την Τετάρτη 29/6 στις 10πμ στην Ομόνοια. Την Τρίτη 28/6 στο μεγάλο συλλαλητήριο στους Στύλους του Ολυμπίου Δίος στις 7μμ", αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin