Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Οργή προκάλεσε δημοσίευμα που παρουσιάζει τη "φανταστική" ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνας

 

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα επέστρεψε από τον τάφο και εμφανίζεται γερασμένη στο εξώφυλλο του περιοδικού Newsweek το οποίο δημοσιεύει ένα "φανταστικό" ρεπορτάζ για το πώς θα ήταν σήμερα αν είχε ζήσει για να γιορτάσει τα 50ά γενέθλιά της, την Παρασκευή.

Όμως τόσο η "φωτογραφία" όσο και το "ρεπορτάζ" -- που εικάζει ότι η Νταϊάνα θα είχε ξαναπαντρευτεί δύο φορές, θα είχε κάνει μπότοξ και θα ζήλευε ελαφρώς τη νύφη της, την Κέιτ Μίντλετον -- προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια πολλών καθώς το περιοδικό κυκλοφόρησε την ίδια ημέρα που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του ξεκινούν την επίσημη επίσκεψή τους στη Βόρεια Αμερική.

"Σοκαριστικό, πανέξυπνο ή απλώς φτηνό;", διερωτάται η εφημερίδα Los Angeles Times. Το ειδησεογραφικό μπλογκ Mediaite.com το χαρακτήρισε "ασεβές σε πολλά επίπεδα" ενώ η The Atlantic Wire είχε τον τίτλο "Πόσο ανατριχιαστικό είναι το φάντασμα της Νταϊάνας;"

Η αρχισυντάκτρια του Newsweek Τίνα Μπράουν, που έχει γράψει και μια "κουτσομπολίστικη" βιογραφία της πριγκίπισσας, φαντάζεται ότι αν η Νταϊάνα δεν είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα το 1997 στο Παρίσι, θα είχε μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, θα παρέμενε "όμορφη", θα διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της πρίγκιπα Κάρολο και θα είχε 10 εκατομμύρια οπαδούς στο Twitter.

Κυρίως όμως η φωτογραφία της Νταϊάνας στο εξώφυλλο, που την δείχνει κομψή αλλά γερασμένη να περπατά πλάι στη χαμογελαστή Κέιτ Μίντλετον, ήταν αυτή που προκάλεσε οργή. "Αυτό ξεπερνάει την κακογουστιά", σχολίασε ένας αναγνώστης στην ιστοσελίδα του New York Magazine.

"Αφήστε ήσυχη την κακόμοιρη τη γυναίκα... Αν ήμουν συγγενής της θα αισθανόμουν τόσο προσβεβλημένη", έγραψε μια γυναίκα στη σελίδα σχολίων του Newsweek ενώ άλλοι ανακοίνωσαν ότι διακόπτουν τη συνδρομή τους στο περιοδικό.

Στο δημοσίευμα η Νταϊάνα εμφανίζεται να έχει και ιστοσελίδα στο... Facebook όπου δηλώνει τις προτιμήσεις της για την ταινία "Ο λόγος του βασιλιά" και την τηλεοπτική σειρά "Αληθινές Νοικοκυρές της Νέας Υόρκης". Κάνει παρέα με τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια Μπέκαμ και στηρίζει τον Κινέζο αντιφρονώντα Άι Ουέιουεϊ. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin