Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Προετοιμασίες ... «αστεριών» στη Λεωφόρο της Δόξας

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %> 

Το όνομά τους μέσα σε ένα αστέρι στη διάσημη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ το 2012 αναμένεται να δουν, μεταξύ άλλων, η Jennifer Aniston, η Kate Winslet, ο Vin Diesel και η Scarlett Johansson, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των προσώπων που θα τιμηθούν το 2012, λαμβάνοντας το δικό τους αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας.

Η επιλογή των διασήμων έγινε σε σχετική τελετή στις 17 του μηνός. Κινηματογράφος Πιο συγκεκριμένα, από το χώρο του κινηματογράφου, αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας θα λάβουν, εκτός των προαναφερθέντων σταρ, και οι: John Lasseter, Malcolm McDowell και Sumner Redstone. Το δικό τους αστέρι από το χώρο της μουσικής θα λάβουν την επόμενη χρονιά οι: Jennifer Lopez, Pepe Aguilar, AMERICA, Boyz II Men, Hal David, David Foster, Vince Gill, Ann και Nancy Wilson.

Μετά θάνατον Μετά θάνατον θα λάβουν αστέρι στη διάσημη Λεωφόρο ο ηθοποιός Richard Burton και ο τραγουδιστής Barry White. Κι ακόμη... Επίσης, οι Valerie Bertinelli, Matt Groening, Mariska Hargitay, Patricia Heaton, Marg Helgenberger, Walter Koenig και Adam West από το χώρο της τηλεόρασης θα δουν το όνομά τους γραμμένο σε αστέρια στη Λεωφόρο της Δόξας. Οι ημερομηνίες για τις τελετές αποκαλυπτηρίων των αστεριών δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.  




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin