Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 λεπτά

 

Τόσα χρόνια οι έρευνες μας γεμίζουν το μυαλό ότι ο άντρας σκέφτεται το σεξ κάθε 7 λεπτά. Σύμφωνα με νέα έρευνα όμως αυτό αποτελεί ακόμα έναν μύθο, τον οποίο καταρρίπτουν οι ειδικοί ισχυριζόμενοι ότι οι σκέψεις για σεξ περνάνε από το μυαλό μας κάθε δύο ώρες.
Πολλές γυναίκες θα εκπλαγούν αν μάθουν ότι πολλά περισσότερα πράγματα περνούν από το μυαλό μας. Η πλειοψηφία των ανδρών σκέφτεται την δουλειά, αλλά και τα μαλλιά που χάνει πολύ γρήγορα! 
 
Αναλυτικότερα τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι:
- Κάθε άνδρας ξοδεύει 126.6 λεπτά της ημέρας κάνοντας όνειρα για σεξ με νέα σύντροφο.
- Οι παντρεμένοι σκέφτονται 118 λεπτά της ημέρας την γυναίκα τους και πως θα κάνουν πιο πιπεράτη τη σεξουαλική τους ζωή.
- Επίσης, ξοδεύει 177 λεπτά της ημέρας σε σκέψεις σχετικά με τη δουλειά του, τις υποχρεώσεις και τα meetings που πρέπει να κάνει και τις παρουσιάσεις που έχει να ετοιμάσει.
- Σχεδόν 100 λεπτά αφιερώνει σε σκέψεις που αφορούν προβλήματα οικονομικής φύσεως.
- Ενώ ξοδεύει και μισή ώρα την ημέρα (δλδ 33 λεπτά) ανησυχώντας για την εμφάνιση του, αν είναι ωραίος, στιλάτος και αν οι τρίχες της κεφαλής του είναι στη θέση του.
- Μια ώρα, ίσως και παραπάνω, ξοδεύει για να σκέφτεται την ομάδα του και το πως θα παίξει στο επόμενο ματς.
Να σημειώσουμε ότι η έρευνα έγινε στην Αμερική και γι' αυτό τα αποτελέσματα μπορεί να σου φαίνονται λίγο εξωπραγματικά.
Εδώ στην Ελλάδα μπορεί να μην έχει καταρριφθεί ακόμα ο μύθος για τα 7 λεπτά, ενώ στον υπόλοιπο χρόνο οι σκέψεις που τον πλημμυρίζουν είναι λέξεις όπως το έλλειμα, αναδιάρθρωση του χρεους και ΔΝΤ!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin