Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου

http://www.faretra.gr/images/Zodia_899659593.jpg 

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.
Κριός : Σήμερα δώστε προσοχή σε ανώριμες συμπεριφορές σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών που στηρίζονται περισσότερο σε θυμό και σε διάθεση εφηβικής επανάστασης παρά σε ουσιαστική δύναμη. Αποφύγετε να επαναλάβετε επιλογές λάθος ανθρώπων και καταστάσεων, περνώντας σε μια νέα φάση με γνώμονα τη συνεργασία και την αμοιβαία υποστήριξη με τους γύρω σας.

Ταύρος: Αποφάσεις που σας οδηγούν στην ενδυνάμωση και που είναι σημαντικό να παρθούν με διαύγεια και ωριμότητα, φέρνει στο προσκήνιο για εσάς η όψη Σελήνης - Αφροδίτης. Νέες προοπτικές που ανοίγονται αυτή την περίοδο και φέρνουν καινούριες ιδέες και πρόσωπα στη ζωή σας, χρειάζονται ωριμότητα, αυτοδυναμία και ανάληψη της ευθύνης και της δύναμης σας ώστε να αποδώσουν θετικά.
Δίδυμοι: Σημαντικές συζητήσεις και επαφές σας ωθούν να κινηθείτε σήμερα με στόχο να θέσετε νέες βάσεις σε κάθε τομέα. Κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και αυτονομία, ανοίγοντας δρόμους σε κάθε τομέα που το προηγούμενο διάστημα δειλιάσατε ή δεν μπορέσατε να πραγματοποιήσετε. Στον συναισθηματικό τομέα, θα κατανοήσετε πως η ισοτιμία στις σχέσεις σας είναι το κλειδί για να παρέχετε στον εαυτό σας αρμονία και ασφάλεια.
Καρκίνος: Η όψη Σελήνης – Αφροδίτης, ευνοεί συζητήσεις με στόχο την κατανόηση πως ένας κύκλος που σας κρατούσε σε θλίψη και αποδυνάμωση μπορεί τώρα να κλείσει, δίνοντάς σας την ευχέρεια για επιλογές που ενισχύουν την αυτοδυναμία σας σε κάθε τομέα. Άλλωστε η έκλειψη στο ζώδιο σας που πλησιάζει, αιτείται από σας διευθετήσεις παλαιών εκκρεμοτήτων χωρίς υπεκφυγές, αλλά με ωριμότητα και επίγνωση της ευθύνης που σας αναλογεί.
Λέων: Κινηθείτε με δυναμισμό σήμερα, δείχνοντας στο περιβάλλον σας πως είστε αποφασισμένοι να διεκδικήσετε αυτά που σας αναλογούν. Δώστε ενέργεια σε συμβόλαια, θέματα σπουδών και, κυρίως, σχέσεων και συνεργασιών, κλείνοντας φαύλους κύκλους και κάνοντας νέα ξεκινήματα, διαχωρίζοντας το εύκολο από το καλό και ωφέλιμο για την εξέλιξή σας.
Παρθένος: Δώστε σήμερα ιδιαίτερη προσοχή σε σχέσεις με συγγενείς και την οικογένεια και αποφύγετε να εμπλακείτε σε συζητήσεις που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι εγκυμονούν εντάσεις. Η παρουσία θετικών ατόμων δίπλα σας, σας βοηθά να βρείτε λύσεις και μάλιστα με εποικοδομητικό αλλά και διασκεδαστικό τρόπο. Προσοχή σε μετακινήσεις.

Ζυγός Σήμερα σας δίνονται αρκετές ευκαιρίες για να βρεθείτε με φίλους αλλά και να οργανώσετε ταξίδια που θα σας χαλαρώσουν. Επαφές με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και θετικές οικονομικές προοπτικές που ανοίγονται, σας δίνουν σιγουριά και ασφάλεια για την μελλοντική σας πορεία. Ο ερωτικός τομέα ευνοείται, αρκεί να αποφύγετε υπερβολές που σας κόστισαν στο παρελθόν.
Σκορπιός: Συζητήσεις που το προηγούμενο διάστημα προκαλούσαν ένταση, σήμερα μπορούν να επαναπροσδιοριστούν σε νέα δημιουργική βάση σε κάθε τομέα. Η παρουσία του Δία απέναντι από το ζώδιό σας αλλά και η όψη Σελήνης – Αφροδίτης, φορτίζουν θετικά αυτή την εβδομάδα τον τομέα της επικοινωνίας αλλά και τη διάθεσή σας γενικότερα, αρκεί να αποφύγετε τις εντάσεις.
Τοξότης: Η Σελήνη και η Αφροδίτη απέναντι σας, σας δίνουν σήμερα όλες τις ευκαιρίες και τα εφόδια να διασκεδάσετε, να απολαύσετε και να ερωτευτείτε, αφήνοντας πίσω σας επίπονες καταστάσεις του παρελθόντος. Καθώς ο Άρης βρίσκεται στο απέναντί σας ζώδιο των Διδύμων, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα το υλοποιήσετε και αποφύγετε τις εντάσεις.
Αιγόκερος: Σήμερα στραφείτε προς την επανεξέταση της πορείας σας και της αποτελεσματικότητας των επιλογών σας. Στηριχθείτε περισσότερο στον εαυτό σας και όχι στις παροχές του περιβάλλοντος σας, οι οποίες μάλιστα δεν θα είναι και τόσο διαθέσιμες αυτή την περίοδο. Η ικανότητά να μείνετε κυρίαρχοι και συναισθηματικά ανοιχτοί, είναι το κλειδί που ανοίγει την πόρτα σε σημαντικές νέες ευκαιρίες.
Υδροχόος: Η όψη Σελήνης - Αφροδίτης σας ευνοεί να πραγματοποιήσετε σημαντικές κινήσεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Το ίδιο ισχύει και στον προσωπικό τομέα, όπου είναι πολύ πιθανό να μην αποφύγετε εντάσεις στην προσπάθεια σας να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Αλήθειες που τώρα βγαίνουν στο φως, σας ανταμείβουν με ισορροπία και αρμονία, αρκεί βρείτε το σθένος να τις υποστηρίξετε έμπρακτα.
Ιχθύες: Αποφύγετε σήμερα εντάσεις και χαοτικούς θυμούς και εστιάστε στην επίλυση εκκρεμοτήτων και τη διαφοροποίηση από ό,τι σας κρατά πίσω απομυζώντας σας ενέργεια σε κάθε τομέα. Θέματα προσωπικών επιλογών, σχέσεων και συνεργασιών, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαριστούν, όπως και επαγγελματικά ζητήματα και προσωπικοί σας στόχοι

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin