Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 27/06/2011

Βελτιωμένο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και στο Αιγαίο, περιμένουμε τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 14 έως 28 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 18 έως 26 στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης η μέγιστη θα φτάσει στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νοτιοανατολικά σχεδόν θυελλώδεις μέχρι θυελλώδεις, στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι στα βόρεια σε δυτικούς μέτριους. Μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα βόρεια σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 με 27 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν αρχικά βόρειοι μέτριοι και μετά το μεσημέρι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Λίγες αραιές νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin