Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Οδηγός μέχρι τα ...100

 
 Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ μέχρι ποια ηλικία επιτρέπεται να οδηγείτε το αυτοκίνητό σας, η Μάιρα Χέιλι, από το Βέσμπουρν της Αυστραλίας, απέδειξε πως δεν υπάρχουν όρια για τους καλούς οδηγούς, έστω και υπερήλικους!

    Η 94χρονη Μάιρα, που πήρε την άδεια οδήγησης στα 53 χρόνια της, δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να αφήσει το τιμόνι πολύ εύκολα. Μόλις έχει ανανεώσει την άδειά της μέχρι το 2013 και δεν αποκλείει την πιθανότητα να ξανακάνει ανανέωση - η οποία θα ισχύει έως τα εκατοστά γενέθλιά της.

    Αν και την δεκαετία του 70, όταν η ίδια πήρε την άδεια, δεν υπήρχαν ούτε οι αερόσακοι, ούτε οι ζώνες ασφάλειας, η κα Χέιλι έχει συνηθίσει τους νέους νόμους. Το μόνο που την ενοχλεί είναι τα όλο και περισσότερα οδικά σήματα, που κάποιες φορές, όπως λέει, κλέβουν την προσοχή του οδηγού.

    Το γεγονός ότι έφτασε την δέκατη δεκαετία της ζωής της και ακόμα οδηγεί, δίνει κύρος στις συμβουλές της προς τους νεώτερους για ασφαλή οδήγηση. Όπως λέει, πρέπει οι οδηγοί να σέβονται τους νόμους και τα οδικά σήματα και τα μάτια τους να είναι πάντα "δεκατέσσερα" στο δρόμο. Ο καλός οδηγός, συμπληρώνει, πρέπει πάντα να προβλέπει τι μπορεί να συμβεί. Το μόνο που θα σταματούσε την ίδια, πάντως, «είναι η ασφάλεια των άλλων και η δικιά της». 


πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin