Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τετάρτη 30 Μαρτίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τετάρτη 30 Μαρτίου 
Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Οι όψεις του Κρόνου µε τον Δία και ο Ουρανός στο ζώδιό σας σας ωθούν σε συζητήσεις που σκοπό έχουν την αποκατάσταση της αλήθειας σε σχέση µε το τι από αυτά στα οποία αναλώνεστε έχετε πραγµατικά ανάγκη και τι όχι. Είναι σηµαντικό να ελέγξετε αν οι ευθύνες που έχετε αναλάβει εξυπηρετούν ουσιαστικά τους τωρινούς στόχους και τις ανάγκες σας και δεν κωλύουν την εξέλιξή σας.

Ταύρος
(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η όψη Σελήνης - Ποσειδώνα δείχνει ότι η σηµερινή µέρα περιέχει για εσάς πολλές συζητήσεις που θα περιέχουν διαστρεβλωµένα δεδοµένα τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελµατικά και οικονοµικά θέµατα. Κρατήστε την ψυχραιµία σας και µην περάσετε σε εντάσεις, όποια και αν είναι η διάθεση του συνοµιλητή σας. Η εξαιρετική σχέτιση Δία - Κρόνου σας βοηθά να δείτε την αλήθεια ως έχει, θέτοντας ήρεµα τους όρους σας.

Δίδυµοι
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η θετική επιρροή της Σελήνης και του Ποσειδώνα σας βοηθά να διεκπεραιώσετε µε το λιγότερο δυνατό κόστος και µε επιτυχία τις επαγγελµατικές σας υποχρεώσεις. Αντιµετωπίστε µε διάκριση συµφωνίες και οικονοµικές συναλλαγές, διότι µπορεί να περιέχουν παρασκήνιο. Ασχοληθείτε µε την εσωτερική σας αναδιοργάνωση, προφυλάσσοντας παράλληλα τις προσωπικές σας σχέσεις από τριβές και ανατροπές.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Οικονοµικά αλλά και συναισθηµατικά ξεκαθαρίσµατα φέρνει στο προσκήνιο η σηµερινή µέρα, µε µια πλειάδα πλανητών από τον Κριό να φορτίζουν έντονα το κλίµα. Αποφύγετε τις παρορµητικές αποφάσεις. Η όψη Σελήνης - Ποσειδώνα και η εύνοια της Αφροδίτης σας βοηθούν να εξοµαλύνετε το κλίµα. Μετρήστε µεθοδικά τις κινήσεις σας και δώστε αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας στο επαγγελµατικό και φιλικό περιβάλλον σας.

Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Μια πλειάδα πλανητών στον Κριό σάς δίνει µια νέα προσέγγιση των όσων σας απασχολούν σε κάθε τοµέα, µε νέες τακτικές και στρατηγική που να εγγυάται την επιτυχία τους. Με την εύνοια της Σελήνης και του Ποσειδώνα απέναντί σας ενεργοποιήστε το θετικό µέρος του περιβάλλοντός σας προς αυτή την κατεύθυνση και βάλτε άµεσα όρια σε συµπεριφορές που σας αποδυναµώνουν, τόσο δικές σας όσο και τρίτων.

Παρθένος
(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου). Στον οικονοµικό κι επαγγελµατικό τοµέα, η ηµέρα προσφέρεται για να βρείτε τον τρόπο να βάλετε τα πράγµατα στη θέση τους. Μείνετε σε επαφή µε το θετικό σας κοµµάτι και µη δώσετε χώρο σε πλάνες, αντιδικίες, επιθετικότητα και ανταγωνιστικές συµπεριφορές. Αν ξεπεράσετε τον σκόπελο του θυµού, διαπιστώσεις και συνειδητοποιήσεις σάς κινητοποιούν προς διαφοροποιήσεις σε κάθε τοµέα.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου). Ο Ποσειδώνας και η Σελήνη σε ευµενείς όψεις µε το ζώδιό σας σας ωθούν σήµερα σε µια επικοινωνιακή διάθεση και σας προτρέπουν να βρεθείτε µε άτοµα που σας δηµιουργούν χαρά και ασφάλεια. Παρ’ όλα αυτά, καλό είναι να µην αφήσετε πρακτικά θέµατα, οικονοµικές και εργασιακές υποχρεώσεις για την τελευταία στιγµή, γιατί είναι πολύ πιθανό να αγχωθείτε. Στον συναισθηµατικό τοµέα θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για εν-συναίσθηση και ανταλλαγή.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου). Η όψη της Σελήνης και του Ποσειδώνα εφιστούν την προσοχή σε ανεδαφικές ευκαιρίες αλλά και σε υπερβολές και καταχρήσεις τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελµατικό τοµέα. Αξιοποιήστε την εύνοια της Αφροδίτης για να ανοιχτείτε στους δικούς σας ανθρώπους. Μοιραστείτε τις ανησυχίες και τους φόβους σας και ζητήστε βοήθεια στην αντιµετώπιση όσων σας πιέζουν.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου – 21 Δεκεµβρίου). Σήµερα σας δίνονται αρκετές ευκαιρίες, ώστε να επαναδιαπραγµατευθείτε σχέσεις, συνεργασίες και οικονοµικά ζητήµατα που το προηγούµενο διάστηµα περνούσαν κρίση. Η συµφέρουσα για σας αλληλουχία των γεγονότων και η δική σας καθαρότητα δείχνουν πως όλα µπορούν να εξελιχθούν οµαλά και να µπουν οι βάσεις που θα σας στηρίξουν στα σηµαντικά ξεκαθαρίσµατα που επείγουν να γίνουν.
Αιγόκερως
(22 Δεκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου). Αποφύγετε να αφήσετε εκκρεµότητες για την τελευταία στιγµή, ώστε να µην αγχωθείτε σε σχέση µε ανατροπές που θα αντιµετωπίσετε. Ζητήστε τη βοήθεια προσώπων του περιβάλλοντός σας, όπου αισθάνεστε ότι δεν επαρκείτε, και µην αναλάβετε υποχρεώσεις που δεν µπορείτε να φέρετε εις πέρας. Αποστασιοποιηθείτε από ό,τι περιέχει αντιπαράθεση και εστιάστε σε θετικές σκέψεις και πρόσωπα.
Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η όψη Σελήνης - Ποσειδώνα σήµερα στο ζώδιό σας σας δίνει την εύνοιά της, δηµιουργώντας θετικό κλίµα σε οικογενειακά ζητήµατα και θέµατα σχέσεων. Στον επαγγελµατικό τοµέα, εστιάστε στην ανεύρεση τρόπων µε τους οποίους θα ανατρέψετε καταστάσεις του παρελθόντος που δείχνουν να µη σας εξυπηρετούν πια. Δηµιουργήστε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, το οποίο θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε στις ανακατατάξεις που σηµαίνουν.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Δώστε σήµερα προσοχή σε πλάνες και εξιδανικεύσεις που σας αποκρύπτουν την πραγµατικότητα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και η όψη Κρόνου - Δία σας βοηθούν να δείτε τα πράγµατα πιο καθαρά, φορτίζοντας θετικά τις συναισθηµατικές και οικογενειακές σας σχέσεις και αποφορτίζοντας το κλίµα. Αλλάξτε τα κακώς κείµενα του παρελθόντος µέσα από διερευνητικές συζητήσεις σε κάθε τοµέα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin