Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Κάνε την εκπομπή σου.. με τη βοήθεια της ΕΡΑ

studio-radio-RSR2 
Ξεκίνησε να «τρέχει» από την ΕΡΤ το πρόγραμμα «Κάνε την εκπομπή σου». Ομολογουμένως πρόκειται για μία πρωτότυπη κίνηση από την κρατική ραδιοτηλεόραση αφού προσφέρει τα μικρόφωνα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας σε όσους κατοίκους της περιφέρειας θέλουν να ετοιμάσουν τη δική τους εκπομπή και να την μεταδώσουν μέσω της ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΡΑ «στην ελληνική περιφέρεια υπάρχουν πολίτες, φορείς και σύλλογοι με εξαιρετικά πλούσια προσφορά στα πολιτιστικά, στο χώρο της τέχνης, της επιστήμης, της προστασίας του περιβάλλοντος, της ιστορικής και λαογραφικής έρευνας κ.α. Το έργο τους αναγνωρίζεται από τις τοπικές κοινωνίες και η φωνή τους έχει θετικό πρόσημο σε εκτεταμένα ακροατήρια στην ελληνική Περιφέρεια.
Οι ραδιοφωνικές εκπομπές θα παράγονται από τους ίδιους, σε συνεργασία με το προσωπικό κάθε Περιφερειακού Σταθμού, από τον οποίο και θα μεταδίδονται. Στόχος της δράσης είναι να αξιοποιήσει τους ανθρώπους που θέλουν να επικοινωνήσουν το ταλέντο ή τις γνώσεις τους στο ακροατήριο της Δημόσιας Ραδιοφωνίας.
Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες ή φορείς, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους κατά τόπους Περιφερειακούς Σταθμούς και να δηλώσουν συμμετοχή στη δράση. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μεμονωμένοι πολίτες, φορείς, σύλλογοι, σχολεία και πανεπιστήμια, λαογραφικά σωματεία, επιστημονικές ομάδες και ομάδες πολιτών. Το περιεχόμενο των εκπομπών θα επικεντρώνεται στη μουσική, την τοπική παράδοση, την επιστήμη, την οικολογία ,τα έθιμα και τον πολιτισμό».
Η ηχογράφηση των εκπομπών θα γίνεται στα στούντιο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Ποιες είναι οι πόλεις που μπήκαν στο πρόγραμμα; Οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι της περιφέρειας μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στα αρμόδια γραφεία των ραδιοσταθμών της Πάτρας, των Ιωαννίνων, της Μυτιλήνης, της Φλώρινας, της Κομοτηνής, των Σερρών, της Κέρκυρας, της Ορεστιάδας, του Βόλου, της Λάρισας, της Καλαμάτας, της Τρίπολης, του Πύργου, της Ρόδου, της Καβάλας, της Κοζάνης και του Ηρακλείου
Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως από προχθες που ξεκίνησαν οι αιτήσεις, αρκετοί ήταν αυτοί που κατέθεσαν αίτηση επιθυμώντας η ΕΡΑ να τους δώσει το μικρόφωνο και να ακουστούν οι απόψεις τους σε όλη την Ελλάδα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin