Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Το κάμα σούτρα των χάκερ... Troj/Bckdr-RFM


Μόλις έλαβες ένα email που γράφει στον τίτλο ότι περιέχει συμβουλές για τις στάσεις του κάμα σούτρα, σωστά; Και θέλεις να το ανοίξεις, έτσι;


Επειδή το κάμα σούτρα "πουλάει", έτσι και οι χάκερ αποφάσισαν να το εκμεταλλευτούν για να μεταδώσουν κακόβουλο λογισμικό στους υπολογιστές ανυποψίαστων χρηστών.

Το email που στέλνεται από υπολογιστή σε υπολογιστή έχει ένα συνημμένο αρχείο με το όνομα kamasutra.pps.exe. Οι χρήστες θεωρούν ότι είναι μια απλή παρουσίαση powerpoint με όλες τις στάσεις του σεξ όμως στην ουσία είναι ένα κακόβουλο πρόγραμμα το οποίο στόχο έχει να "κάνει σεξ" με τον τραπεζικό λογαριασμό και τον υπολογιστή σας.

Το πονηρό της υπόθεσης είναι ότι όντως θα δείτε το Powerpoint με τις στάσεις του σεξ (όπως απεικονίζονται και παραπάνω) όμως παράλληλα θα εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας ο ιός Troj/Bckdr-RFM με τον οποίο οι χάκερ μπορούν να έχουν τον έλεγχο του υπολογιστή σας απομακρυσμένα.

Από τη στιγμή που θα αποκτήσουν τον έλεγχο του υπολογιστή σας μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν για να στέλνουν spam, να κλέψουν τους κωδικούς σας από υπηρεσίες, τράπεζες και πιστωτικές κάρτες και να καταγράφουν όλες σας τις κινήσεις στο διαδίκτυο.

Αξίζουν όλα αυτά για να δείτε 10 στάσεις του Κάμα Σούτρα που είναι κλεμένες από το αντίστοιχο βιβλιαράκι τσέπης που μπορείτε να βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία; Σίγουρα όχι...

Σίμος Κοσμετάτος

Πηγή: e-go.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin