Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Διευθυντής Δημιουργικού στην Intel ο... Will.i.am!

 
Την θέση του Διευθυντή Δημιουργικού στην Intel αναλαμβάνει από σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής του συγκροτήματος Black Eyed Peas, Will.i.am, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης, θα συνεισφέρει με την μουσική του και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη συσκευών όπως laptops, smartphones και tablets. Ο μουσικός παρουσιάστηκε την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2010 σε σύσκεψη που έγινε στο Anaheim της California.

Με αυτό τον τρόπο, η Intel, προσπαθεί να παραμείνει στο επίκεντρο του τεχνολογικού ενδιαφέροντος. Η συνεργασία με τον Will.i.am, θα βοηθήσει στο να παντρέψουν την ψυχαγωγία με την τεχνολογία, σύμφωνα με την Deborah Conrad, διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρίας.

Τα chip της Intel βρίσκονται σε πάνω από το 80% των υπολογιστών παγκοσμίως. Η εταιρία προσπαθεί να επεκτείνει αυτή την κυριαρχία της στις συνεχώς αναπτυσσόμενες αγορές με στόχο τα smartphones και τα tablets.
Οι Black Eyed Peas έχουν πουλήσει συνολικά 29 εκατ. δίσκους και έχουν κερδίσει 6 βραβεία Grammy. Ο Will.i.am κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όπως οι Justin Timberlake, John Legend, Mariah Carey, Whitney Houston, Carlos Santana και Michael Jackson.

Ο Will.i.am, δεν είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που τάσσεται στο πλευρό της τεχνολογίας, καθώς και το 2007 η Gwen Stefani είχε βοηθήσει την Hewlett-Packard σε εκτυπωτές, προγράμματα και την φωτογραφική υπηρεσία Snapfish.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin