Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Νέα εποχή στις υπηρεσίες Cloud φέρνει η Hewlett Packard



Η HP παρουσιάζει μια νέα σουίτα προϊόντων και υπηρεσιών που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις και τους κρατικούς οργανισμούς να αξιοποιήσουν τη δύναμη του cloud computing, διασφαλίζοντας παράλληλα τα απαραίτητα επίπεδα ασφάλειας, επιδόσεων και διαθεσιμότητας.

Το cloud computing αποτελεί μια σημαντική πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις που υιοθετούν το μοντέλο “Instant-On”, το οποίο προβλέπει ότι οι τεχνολογικές λύσεις, οι απαιτήσεις των εταίρων τους και οι ανθρώπινοι πόροι συνδέονται άμεσα μεταξύ τους.

Στο πλαίσιο αυτό, οι “Instant-On” επιχειρήσεις έχουν ανάγκη ευέλικτα, αυτοματοποιημένα και ασφαλή περιβάλλοντα πληροφορικής που μπορούν να προσαρμόζονται άμεσα στις αλλαγές της ζήτησης και των απαιτήσεων.

Παρότι το cloud computing προσφέρει οφέλη όπως η ταχύτερη αξιοποίηση νέων υπηρεσιών, η μείωση του συνολικού κόστους και η υιοθέτηση μοντέλων “pay-as-you-go”, θεωρείται ότι υστερεί σε κρίσιμους τομείς, όπως η ασφάλεια, η διαθεσιμότητα και η ευκολία ενοποίησης.

Οι νέες λύσεις του χαρτοφυλακίου HP Hybrid Delivery προσφέρουν τα οφέλη των συστημάτων cloud computing, καλύπτοντας παράλληλα τις συγκεκριμένες ανάγκες επιχειρήσεων και κρατικών οργανισμών.

Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών HP Enterprise Cloud Services-Compute προσφέρει δυνατότητες “private cloud as a service” μέσω των υπερσύγχρονων data centers της HP.

Με βάση ειδικευμένες πολιτικές σχετικά με τις υπηρεσίες, τις επιδόσεις, την ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων, το νέο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών προσφέρει στις επιχειρήσεις άμεσα υλοποιήσιμα και ασφαλή υπολογιστικά περιβάλλοντα, με δυνατότητες επεκτασιμότητας. Αξιοποιώντας την προσέγγιση HP Converged Infrastructure και το εύρος των λύσεων λογισμικού διαχείρισης και αυτοματοποίησης που διαθέτει, η HP παρέχει όλους τους πόρους που είναι αναγκαίοι για την πρόσβαση σε ένα ιδιόκτητο, υβριδικό περιβάλλον cloud computing.

Η λύση HP CloudSystem είναι το πιο ολοκληρωμένο, ενοποιημένο σύστημα για την υλοποίηση, τη διαχείριση και την αξιοποίηση υπηρεσιών σε ιδιόκτητα, δημόσιας χρήσης και υβριδικά περιβάλλοντα cloud computing. Συνδυάζοντας λύσεις της υποδομής HP Converged Infrastructure με το κορυφαίο λογισμικό HP Cloud Service Automation, το νέο σύστημα προσφέρει ενοποιημένες δυνατότητες ασφάλειας, διαχείρισης και συμμόρφωσης για εφαρμογές, καθώς και για εικονικές και φυσικές υποδομές.

Το σύστημα HP CloudSystem υποστηρίζει ακόμη τη νέα λύση HP Cloud Maps, η οποία προσφέρει προπαραμετροποιημένα εργαλεία καταλόγου, ώστε να παρέχει αυτόματα βελτιστοποιημένες εφαρμογές και πόρους υποδομών. Με το νέο σύστημα της HP, η έναρξη της παραγωγικής λειτουργίας cloud υπηρεσιών γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά.

Η υπηρεσία HP Cloud Discovery Workshop βοηθά τις επιχειρήσεις και τους κρατικούς οργανισμούς να αναπτύξουν έξυπνες στρατηγικές και τον κατάλληλο σχεδιασμό για την αξιοποίηση του cloud computing. Οι πρακτικές συνεδρίες (διάρκειας μιας ή δυο ημερών) καλύπτουν διάφορα θέματα, συμπεριλαμβάνων ζητημάτων που αφορούν στο επιχειρησιακό μοντέλο, την ασφάλεια και την αναγνώριση των κατάλληλων cloud υπηρεσιών.

Επιπλέον, η HP Financial Services προσφέρει χρηματοδοτικές υπηρεσίες για εταιρείες που επιθυμούν να υλοποιήσουν cloud περιβάλλοντα, χωρίς να δημιουργήσουν μεγάλες κεφαλαιακές ανάγκες. Οι νέες λύσεις cloud computing της HP μπορούν να προσφερθούν σε συνδυασμό με χρηματοδοτικά πακέτα, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους και να αξιοποιήσουν προηγμένες τεχνολογίες.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin