Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Business με βασιλικά προφυλακτικά


Κακόγουστο χιούμορ ή έξυπνο μάρκετινγκ; Οι γνώμες διίστανται στη Βρετανία για την προσπάθεια εταιρείας προφυλακτικών να εκμεταλλευθεί τον επικείμενο γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον βγάζοντας στο εμπόριο τα επονομαζόμενα «προφυλακτικά του βασιλικού γάμου».

Τα συγκεκριμένα προφυλακτικά είναι όπως όλα τα άλλα, με τη διαφορά ότι περιέχονται σε μωβ πακετάκια με τη φωτογραφία του πρίγκιπα και της αγαπημένης του, την υπόσχεση για «απόλαυση υψηλής κλάσεως» και την προτροπή: «Ξαπλώστε και σκεφτείτε την Βρετανία». 

Στο πακέτο αναφέρεται ότι «όπως ένας βασιλικός γάμος, έτσι και ο έρωτας με το αγαπημένο μας πρόσωπο είναι μια αξέχαστη εμπειρία». Περιέχεται και φυλλάδιο που γράφει: «Η Βρετανία έχει βγάλει μερικούς από τους σημαντικότερους εραστές παγκοσμίως και έχει μεγάλη παράδοση στον συγκεκριμένο τομέα»
Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ απέφυγαν να σχολιάσουν. Πηγές από το παλάτι χαρακτηρίζουν την πρωτοβουλία της εταιρείας σαν κακόγουστη. «Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει χιούμορ, αλλά αυτό ξεπέρασε κάθε όριο. Είναι ένας φθηνός τρόπος να βγάλουν χρήματα» είπαν οι πηγές στα βρετανικά ταμπλόιντ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin