Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Την Πέμπτη η δίκη για τους "Πυρήνες"

 Την Πέμπτη η δίκη για τους Πυρήνες
Σε αυτεπάγγελτο διορισμό των συνηγόρων που είχαν εξ αρχής οι εννέα κατηγορούμενοι στην υπόθεση της οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς", προχώρησε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, μετά την άρνηση αποδοχής των καθηκόντων, από την τρίτη ομάδα δικηγόρων, που είχε ορίσει το δικαστήριο.

    Με την έναρξη της διαδικασίας η τρίτη ομάδα δικηγόρων -η πλειοψηφία των οποίων ήταν παρόντες στο δικαστήριο- αρνήθηκαν τους διορισμούς τους, επικαλούμενοι την άρνηση αποδοχής τους από τους κατηγορούμενους. Οι τρεις ελεύθεροι κατηγορούμενοι, Μανόλης Γιόσπας, Νίκος Βογιατζάκης και Ερρίκος Ράλλης, επανέλαβαν στο δικαστήριο ότι αρνούνται να συμμετάσχουν στη δίκη, όσο δεν ικανοποιούνται τα αιτήματα που έχουν υποβάλλει.

    Η πρόεδρος τόνισε ότι το δικαστήριο έχει αποφανθεί για τα δύο αιτήματα (καταγραφή πρακτικών με μαγνητοφώνηση και μη παρακράτηση ταυτοτήτων στην είσοδο). Επίσης, η πρόεδρος προχώρησε σε αυτεπάγγελτο διορισμό των συνηγόρων που έχουν επιλεγεί από τους ίδιους τους κατηγορούμενους, οι οποίοι κατά τη δεύτερη ημέρα της δίκης αποχώρησαν, όπως και οι εντολείς τους, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του δικαστηρίου επί των αιτημάτων.

    Η δίκη θα συνεχιστεί την Πέμπτη το πρωί.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin