Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Συγκρότηση δικτύου για τους υπερχρεωμένους καταναλωτές

Στη συγκρότηση πανελλήνιου δικτύου παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και υποστήριξης καταναλωτών σε ζητήματα πρόληψης και αντιμετώπισης της υπερχρέωσης προσανατολίζεται η κυβέρνηση.
 
Το δίκτυο θα αποτελείται από κατά τόπους μονάδες κατάλληλα στελεχωμένες οι οποίες, λόγω της πολυπλοκότητας των…χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και των σοβαρών συνεπειών που συνεπάγονται για τη ζωή του καταναλωτή, θα παρέχεται δωρεάν ενημέρωση και συμβουλές σε καταναλωτές σε θέματα διαχείρισης των δανειακών τους υποχρεώσεων, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων οριστικής αδυναμίας να εκπληρώσουν αυτές λόγω υπερχρέωσης.
Οι άνθρωποι που θα απασχολούνται εκεί, πέραν της ενημέρωσης προς τους καταναλωτές, θα μπορούν να μεσολαβούν για λογαριασμό τους στις τράπεζες προκειμένου να επιτύχουν συμφωνία σχετικά με τη ρύθμιση της πληρωμής οφειλών. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα παρέμβασης προς όφελος των καταναλωτών, προκειμένου να προσαρμόζουν ή να τροποποιούν τις συμφωνίες εφόσον συντρέχουν λόγοι που ανατρέπουν τον αρχικό σχεδιασμό της αποπληρωμής. Το δίκτυο σε πλήρη ανάπτυξη θα βρεθεί το 2012.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin