Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Μήνυση κατά της Apple για το εύθραυστο γυαλί του iPhone 4

Ο Donald Lebuhn, κάτοικος της Καλιφόρνια, αποφάσισε να προχωρήσει σε μήνυση κατά της Apple, καθώς πιστεύει ότι η εταιρεία έχει εξαπατήσει τους πελάτες όσον αφορά την αντοχή του γυαλιού που καλύπτει το iPhone 4.

Σύμφωνα με τον Lebuhn, το iPhone 4 έπεσε καταλάθος από τα χέρια της κόρης του από ύψος ενός μέτρου κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το γυαλί της συσκευής να θρυματτιστεί. Υποστηρίζει επίσης ότι η εταιρεία εξαπατά τους πελάτες της αναφέροντας ότι το κάλυμμα του iPhone 4 είναι κατά 30 φορές ανθεκτικότερο από το πλαστικό προηγούμενων συσκευών, καθώς όπως αναφέρει ο Lebuhn, το iPhone 3GS που είχε προηγουμένως, είχε πέσει πολλές φορές από αυτό ή και μεγαλύτερο ύψος χωρίς να πάθει τίποτα.
Όπως φαίνεται, ο Lebuhn δεν είναι ο μόνος που παρατηρεί το πρόβλημα αυτό. Σύμφωνα με έρευνα που είχε δημοσιεύσει το neowin.net τον Οκτώβριο, το iPhone 4 αντιμετωπίζει 82% περισσότερες φορές πρόβλημα με σπασμένα καλύμματα και οθόνες σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Ο Lebuhn ζητάει από την Apple να διορθώσει τις αναφορές για την αντοχή του καλύμματος του iPhone 4 αλλά και να αποζημιώσει όλους τους πελάτες που πλήρωσαν για αντικατάσταση σπασμένων οθονών και καλυμμάτων.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin