Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 13/01/2011

Λίγες νεφώσεις στη Δυτική Ελλάδα και βροχές στα υπόλοιπα ηπειρωτικά με τοπικές καταιγίδες στα νησιά του Αιγαίου περιμένουμε την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011. Ο καιρός στις ηπειρωτικές περιοχές σταδιακά θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 8 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 17 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί 4-6 μπ. με σταδιακή εξασθένηση και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ανατολικοί – βορειοανατολικοί 4-6 μπ. Στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανή βροχή περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin