Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon "Απαραίτητη η διαγραφή χρεών Ελλάδας, Ιρλανδίας, Πορτογαλίας"


Έπίθεση κατά της γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ εξαπέλυσαν οι Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγιερ και Πέερ Στάινμπρουκ σε κοινό άρθρο τους χθες στους Financial Times, συμπεριλαμβάνοντας τη διαγραφή σημαντικού μέρους του χρέους της Ελλάδας, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας στο σχέδιο για τη σταθερότητα της ευρωζώνης.

PostHeaderIcon Το έγγραφο της ( Ιεράς Συνόδου) προς την Εισαγγελία για τα έργα του Kαζαντζάκη

<<Εις την Εισαγγελίαν Αθηνών διαβιβάζεται αρμοδίως το έγγραφον της Ιεράς Συνόδου, δια της οποίας ζητείται όπως απαγορευθή η κυκλοφορία των έργων του Ν. Kαζαντζάκη "Ο Kαπετάν Μιχάλης", "Ο τελευταίος Πειρασμός" και "Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται", καθόσον ταύτα είναι αντιχριστιανικού περιεχομένου και η ελευθέρα κυκλοφορία των είναι επιζημία εις το αναγνωστικόν κοινόν της χώρας.

PostHeaderIcon Αλλαγές στην Υγεία - νέο νομοσχέδιο

 
Στις αρχές Ιανουαρίου, αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την υγεία, σύμφωνα με το οποίο, τα νοσοκομεία του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ περνούν στο ΕΣΥ, όπως και οι κλάδοι Υγείας του ΙΚΑ, του ΟΓΑ και του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), ο Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ) και ο Οίκος Ναύτη. Η εποπτεύουσα αρχή θα είναι ο Εθνικός Οργανισµός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.

PostHeaderIcon Τροφές κατά των φλεγμονών

 
Ο πόνος και η φλεγμονή αποτελούν τον τρόπο του οργανισμού μας να 'φωνάξει' βοήθεια. Σε κάποιες περιπτώσεις τη βοήθεια αυτή, την παρέχουμε διαμέσου των φαρμακευτικών σκευασμάτων που μας υποδεικνύει ο ιατρός μας, ενώ σε κάποιες άλλες, που το συμβάν δεν είναι έντονο ή χρόνιο, μπορεί να αρκεί απλά λίγη ξεκούραση και λίγη υπομονή παραπάνω…

PostHeaderIcon Μαύρα σύννεφα στις σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας για το Αρμενικό

H συζήτηση για την πρόταση νόμου που αφορά την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τις ΗΠΑ, ανάβει φωτιές στις Αμερικανοτουρκικές σχέσεις
ABD Temsilciler Meclisi 'Ermeni Tasarısı'nı tartışıyor 


Η πληροφορία που θέλει την πρόεδρο της βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσυ Πελόσι, να φέρνει τις επόμενες 48 ώρες προς συζήτηση την πρόταση νόμου για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους, σήμανε συναγερμό στην τουρκική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον και στο τουκρικό υπουργείο εξωτερικών, στην Άγκυρα.

PostHeaderIcon ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Η πρώτη ελληνική ενεργειακή εταιρεία που θα διαβεί διεθνή χρηματιστηριακή αγορά φιλοδοξεί να είναι η Ενεργειακή Αιγαίου, που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της οικονομικής εφημερίδας «Κεφάλαιο» έχει ήδη δρομολογήσει την είσοδο της στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου ή του Τορόντο.

PostHeaderIcon Ψωνίζοντας… οικολογικά

Στηρίξτε έμπρακτα το περιβάλλον

Κάθε φορά που βγαίνετε για ψώνια μπορείτε με μερικές απλές κινήσεις να συμβάλετε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.

PostHeaderIcon Αν και σχεδόν μεσημέριασε... Καλημέρα ;o)


PostHeaderIcon Ο ύπνος όντως μας ομορφαίνει



Επιστημονικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο ύπνος όντως κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο όμορφο ανακάλυψαν σουηδοί ερευνητές. Σε μελέτη που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν πως όσοι στερούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα τον ύπνο, δείχνουν λιγότερο ελκυστικοί απ’ ό,τι όσοι φροντίζουν να κοιμούνται πολύ και καλά.


Οι ερευνητές επιστράτευσαν ομάδα εθελοντών τους οποίους φωτογράφησαν έπειτα από 8 ώρες βραδινό ύπνο και στη συνέχεια αφού τους κράτησαν ξύπνιους επί 31 ώρες.

PostHeaderIcon Ενα «ποντίκι» για τυφλούς!

Ως γνωστόν, οι τυφλοί μπορούν να διαβάσουν μέσω της αφής μόνο κείμενα τα οποία είναι γραμμένα στη γλώσσα Μπράιγ. Τι γίνεται όμως με όλα εκείνα τα έντυπα (εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία) τα οποία ακόμη δεν έχουν μεταφραστεί στη γλώσσα τους; 



Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin