Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Η αλήθεια για τα UFO που θα επιτεθούν στη γη...




"Τρία γιγάντια UFO θα επιτεθούν στη γη το 2012;". Με αυτόν τον τίλο η ρωσική pravda και το english.pravda.ru, παρουσιάζουν "αξιόπιστες πληροφορίες" σύμφωνα με τις οποίες έχουν εντοπιστεί ήδη και κατευθύνονται προς στη Γη τρία γιγάντια διαστημόπλοια τα οποία έχουν άκρως εχθρικές διαθέσεις. Η ημερομηνία που αναμένεται να φτάσουν στον πλανήτη μας; 21 Δεκεμβρίου 2012!

Το άρθρο παρουσίαζει μία "απόρρητη ανακοίνωση" που διέρρευσε από το πρόγραμμα SETI, σύμφωνα με την οποία " τρία τεράστια UFO πλησιάζουν την Γη. Η NASA μέσω του προγράμματος HAARP τα εντοπίζει εγκαίρως ενώ λίγο αργότερα γίνονται πλήρως ορατά και από τα τηλεσκόπια. Το μεγαλύτερο από αυτά, έχει πλάτος 240 χιλιόμετρα!"

Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα "αμέσως οι ερευνητές του SETI, προχωρούν σε δημόσια ανακοίνωση στην οποία παραδέχονται ότι τα αντικείμενα δεν είναι παρά εξωγήινα διαστημόπλοια. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ενημερωθεί. Τα UFO θα φτάσουν στη Γη, τον Δεκέμβριο του 2012".

" Η ημερομηνία της επαφής με τους εξωγήινους", σημειώνει η ρωσική εφημερίδα, " φέρνει σκέψεις σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγια, το οποίο λήγει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Είναι απλά μια σύμπτωση;", αναρωτιέται!

Η αλήθεια για τα "τρία UFO που πλησιάζουν απειλητικά τη γη!"

Το παραπάνω άρθρο -που κάνει τον γύρο των ΜΜΕ σε όλον τον κόσμο και φυσικά και των ελληνικών- είναι βασισμένο σε μία φαρσα που έγινε πριν από λίγο καιρό. Σύμφωνα με αυτήν κάποιος αστροφυσικός με το όνομα Craig Kasnov, συνεργάτης του Seti, είχε κάνει την αποκάλυψη για τα τρία UFO που πλησίαζαν απειλητικά τη Γη!

Λίγες ημέρες αργότερα ο Graig Kasnoff -όπως είναι το πραγματικό του όνομα- ο οποίος είναι δημοσιογράφος και από τους πρωτεργάτες του SETI@HOME, είχε διαψεύσει κατηγορηματικά ότι έκανε τέτοια δήλωση! " Αν βρείτε αστροφυσικό με το όνομα Craig Kasnov στο SETI, δεν έχετε παρά να τον ρωτήσετε για την αποκάλυψή του!", είχε συμπληρώσει!

Το pyles.tv αναζήτησε αστροφυσικό με το όνομα αυτό, αλλά μάταια! Επιπλέον, όπως είναι φανερό από την ανάγνωση του άρθρου της ρωσικής pravda, το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποτελεί προϊόν φαντασίας του συντάκτη του και γράφτηκε όχι για να αποκαλύψει ότι μας... πλησιάζουν εξωγήινοι, αλλά για να τονίσει ότι είναι τέτοια η λαχτάρα κάποιων ερευνητών να συμβεί αυτό, που μπερδεύουν την επιθυμία με την πραγματικότητα! Με λίγα λόγια: άνθρακες ο θησαυρός!!

Πηγή: Pyles-tv - newsbomb.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin