Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Παλαιοβιβλιοπωλεία & Παλιοί Δίσκοι στην Θεσσαλονίκη...

 

Είναι τα μέρη όπου τα αντικείμενα συλλέγονται από τους ιδιοκτήτες τους με μεράκι, αγοράζονται και πωλούνται, ταξιδεύουν από χέρι σε χέρι, διαγράφοντας τη δική τους ιστορία στο χρόνο. Είναι όχι μόνο για τους συλλέκτες, αλλά και για όσους μερακλήδες αγαπούν τη μυρωδιά του παλιού βιβλίου, τον ήχο του βινυλίου, τις παλιές εφημερίδες, τα περιοδικά και τα γραμματόσημα.

Χρήστος Καββαδάς & Υιός | old-books.gr
Το κατάστημα λειτουργεί στην Θεσσαλονίκη από το 1979. Συγκεντρώνουμε και διαθέτουμε κυρίως βιβλία και αρχειακό υλικό του 20ού αιώνα. Επίσης, οτιδήποτε έντυπο ή χειρόγραφο έχει σχέση με την καθημερινή ζωή και δραστηριότητα των Ελλήνων στον ίδιο αιώνα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.old-books.gr, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε και online αγορες.
Μπακατσέλου 9 & Ιουστινιανού, 2310253200
Ζαχαρίας
Εκέι ικανοποιείται και ο πιο απαιτητικός μουσικόφιλος.
Ο Ζαχαρίας πουλάει και αγοράζει από παλιά βινύλια και δίσκους 78 στροφών μέχρι σύγχρονα cd. Πηγές του είναι τα διεθνή παζάρια δίσκων, αλλά και οι ίδιοι οι πελάτες του που συχνά πουλάνε τις δισκοθήκες τους για να τις ανανεώσουν.  
Δημ. Γούναρη 17, Πλατεία Ναυαρίνου, 2310286788
«Πάρε – Δώσε»
Το «Βιβλιοδισκοπωλείο μεταχειρισμένων ειδών» σε τίποτα δεν θυμίζει παραδοσιακό παλαιοπωλείο. Ο ιδιοκτήτης του Παναγιώτης Τελλίδης δεν ενδιαφέρεται τόσο για παλιά συλλεκτικά αντικείμενα, όσο για ενδιαφέροντα μεταχειρισμένα αντικείμενα που μπορούν να πωληθούν σε χαμηλότερη τιμή.
Δημ. Γούναρη 12, Πλατεία Ναυαρίνου, 2310223521
Παλαιοβιβλιοπωλειο Θεσσαλονίκης
του Κωνσταντίνου Καραμουζά είναι ένα από τα πρώτα μαγαζιά μεταχειρισμένων βιβλίων. Από το 1960 πουλά αποκλειστικά μεταχειρισμένα βιβλία, εφημερίδες, περιοδικά, φωτογραφίες.
Ιασωνίδου, δίπλα στον Κινημογράφο Φαργκάνη
Exlibris Oldbooks
Στο υπόγειο παλαιοπωλείο του κ. Βουλγαρίδη θα βρείτε συλλεκτικά βιβλία και σπάνιες εκδόσεις, εφημερίδες, περιοδικά, γραμματόσημα, γκραβούρες, καρτ-ποστάλ, αφίσες και παλιά νομίσματα. Οι τιμές κυμαίνονται από πολύ χαμηλές έως υψηλές, ανάλογα φυσικά με τη σπανιότητα και παλαιότητα των αντικειμένων. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας και online στην ιστοσελίδα του Exlibris
www.exlibris-oldbooks.com/gr/
Αλ. Σβώλου 55, 2310260615 & 2310720577
πηγή : http://www.forfree.gr

1 σχόλια :

Κατερίνα Πετρίδου είπε...

Ενδιαφέρομαι για δίσκους γραμμοφώνου της Βέμπο, σε καλή κατάσταση.

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin