Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Ο μεγάλος εχθρός του σεξ

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η Telegraph, το 28% των γυναικών στη Βρετανία υποστηρίζουν ότι το ίντερνετ, τα email και τα κινητά iPhone και BlackBerry, τους έχουν καταστρέψει την ερωτική ζωή.


Μήπως έχετε παρατηρήσει μια κάμψη στην ερωτική σας ζωή; Και μήπως ο καλός σας έχει πρόσφατα αποκτήσει το νέο hot gadget που λέγεται iPhone και δεν το αφήνει λεπτό από τα χέρια του; Ε τότε εάν συσχετίσετε τα δύο αυτά γεγονότα πήρατε την απάντηση που γυρεύατε για το που οφείλεται το πάγωμα της σχέσης σας τον τελευταίο καιρό, στο iPhone!
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η Telegraph, το 28% των γυναικών στη Βρετανία -όπου διεξήχθη και η έρευνα- τα ρίχνουν στο ίντερνετ, στα email και στα κινητά iPhone και BlackBerry επειδή όπως λένε τους έχουν καταστρέψει την ερωτική ζωή.

Και αυτό συμβαίνει γιατί τέτοιου είδους συσκευές είναι μικρές στο μέγεθος με αποτέλεσμα οι άνδρες να τις μεταφέρουν παντού ακόμα και στο κρεβάτι τους. Τώρα που μπορούν να τσεκάρουν ξαπλωτοί και χαλαροί τα email τους, να παίξουν παιχνίδια, να σερφάρουν στο ίντερνετ, να δουν ταινίες, να συνομιλήσουν με τους φίλους τους και τόσα άλλα ποιος έχει ανάγκη από σεξ; Προφανώς οι γυναίκες τους που γκρινιάζουν να κλείσουν τα κινητά και να τις πάρουν μια αγκαλιά.

Σίγουρα δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στα τεχνολογικά gadget παρά στο άλλο τους μισό και αυτό συχνά έχει ολέθριες συνέπειες για τη σχέση. Ο μόνος τρόπος για να βελτιωθεί η σχέση είναι είτε η απεξάρτηση από την τεχνολογία-πράγμα δύσκολο- είτε να της κάνετε δώρο ένα iPhone για να έχει και αυτή κάτι να ασχολείται.

Πηγή: news247.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin