Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Η Ελλάδα προσφέρεται για ρομαντισμό....

 
«Μόνο στην Ελλάδα μπορείτε να βιώσετε το ρομαντισμό», αναφέρει το περιοδικό υψηλής αναγνωσιμότητας Cosmopolitan Bride του Πεκίνου, σε γενικότερο αφιέρωμά του με θέμα τους 15 δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως.
«Δεν έχει σημασία αν περιδιαβαίνετε ένα παλιό σοκάκι στους πρόποδες της Ακρόπολης ή οδηγείτε προς τον ναό του Ποσειδώνα ή έχετε βάλει πλώρη για ένα νησί με το πλοίο της γραμμής. Παντού, θα αναπνέετε το φρέσκο αέρα της Μεσογείου, με την ελπίδα ο χρόνος να σταματήσει σε εκείνη τη στιγμή», αναφέρει το δημοσίευμα, προτείνοντας ως ταξιδιωτικούς προορισμούς τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, η οποία «δεν χρειάζεται συστάσεις, επειδή κάθε ζευγάρι ελπίζει να βρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει εκεί ένα ηλιοβασίλεμα».

Παράλληλα, η διεθνής μηχανή αναζήτησης Google στη χθεσινή, πρώτη της σελίδα, στα κινεζικά, παραθέτει 17 εικονίδια αντί του εμβλήματός της, αφιερώνοντας καθένα από τα εικονίδια αυτά σε μία χώρα κι ένα είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα.

Με την επιλογή του εικονιδίου με παράσταση της Ακρόπολης ο επισκέπτης μπορεί να προχωρήσει σε αναζήτηση για ελληνικά θέματα.

πηγή : spathovouni

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin