Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Αλλάζει όψη το κέντρο της Θεσσαλονίκης

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %> 

Σε έναν απέραντο πεζόδρομο θα μετατρέπεται τα Σαββατοκύριακα η Παλιά Παραλία της Θεσσαλονίκης, η λεωφόρος Νίκης, από τη Βενιζέλου μέχρι το τέρμα της, στο Λευκό Πύργο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Αγγελιοφόρου η πεζοδρόμηση θα γίνεται τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου και του Αυγούστου, εφόσον η πρόταση εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, αλλά και από την Τροχαία Θεσσαλονίκης και εφόσον δοθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις, από το Σάββατο 9 Ιουλίου το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα είναι διαφορετικό!

«Επιλέγουμε η πεζοδρόμηση της λεωφόρου Νίκης να γίνει τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, που, ούτως ή άλλως, ο κυκλοφοριακός φόρτος είναι ιδιαίτερα χαμηλός, λόγω του ότι οι πολίτες κάνουν χρήση της θερινής τους άδειας αλλά και λόγω της εξόδου των κατοίκων της Θεσσαλονίκης για το Σαββατοκύριακο σε καλοκαιρινούς προορισμούς», τονίζει ο κ. Δημαρέλος. Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι μετά τους δύο μήνες εφαρμογής του μέτρου αυτό θα μπορέσει να αξιολογηθεί, ώστε να αποφασιστεί ενδεχόμενη συνέχισή του.  0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin