Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Τετάρτη 15 Ιουνίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τετάρτη 15 Ιουνίου 
Δίδυµοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η έκλειψη Σελήνης στο απέναντί σας ζώδιο του Τοξότη, σε δύσκολη όψη µε τον Ουρανό, σας φέρνει αντιµέτωπους µε ανατροπές καταστάσεων που αν και φαινόταν πως σας ενδυνάµωναν τελικά σας αποδυναµώνουν στον επαγγελµατικό και τον συναισθηµατικό τοµέα. Η περίοδος αυτή βγάζει στην επιφάνεια αλήθειες που καλόν είναι να τις λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν σας, αλλάζοντας ολοκληρωτικά πορεία και επιλογές.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Αποκαλύψεις και διαπιστώσεις που οδηγούν σε µια νέα πορεία τόσο στον επαγγελµατικό όσο και τον προσωπικό τοµέα δηµιουργεί σήµερα η έκλειψη Σελήνης, σε όψη µε τον Ουρανό και τον ∆ία. Μια πορεία πραγµάτων σάς ωθεί να αφήσετε πίσω σας παρερµηνείες και χαώδεις καταστάσεις του παρελθόντος που ενώ φαίνονται ευεργετικές, στην ουσία σάς εγκλωβίζουν.

Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη σήµερα, σε όψη µε τον κυβερνήτη σας τον Ηλιο, σας εφιστά την προσοχή σε επαγγελµατικά θέµατα που περιέχουν ανατροπές και σε θέµατα επικοινωνίας, δανείων, συµβολαίων και σπουδών.

Αποφύγετε να αποδιοργανωθείτε µέσα από µπερδεµένες καταστάσεις που χρειάζονται αποστασιοποίηση, µιας και µάλλον δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.

Παρθένος
(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου). Η έκλειψη Σελήνης, σε δύσκολη όψη, σας εφιστά σήµερα την προσοχή σε ανατροπές και µπερδεµένες καταστάσεις στον προσωπικό και τον επαγγελµατικό τοµέα. ∆ιαφωτίστε καταστάσεις και ξεκαθαρίστε ό,τι σας αναλώνει καθηµερινά. Αξιολογήστε τι επιθυµείτε να διατηρήσετε και τι θέλετε να αφήσετε πίσω σας. Προσέξτε στις µετακινήσεις σας και δώστε τη δέουσα ενέργεια σε συµβόλαια, σπουδές και θέµατα υγείας.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Τοξότη, σε όψη µε τον Ουρανό απέναντί σας και τον ∆ία, σας ευνοεί ποικιλοτρόπως. Η κατανόηση µιας άλλης πραγµατικότητας και αποµυθοποίηση παλαιότερων επιλογών σάς οδηγεί σε νέες επιλογές, οι οποίες στηρίζονται θετικά από το περιβάλλον σας, αρκεί να σταθείτε ικανοί να θέσετε ξεκάθαρα την αλήθεια σας και να αλλάξετε λάθος επιλογές.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου). ∆ώστε προσοχή σήµερα, µε την έκλειψη Σελήνης στον γειτονικό σας Τοξότη, στις επαφές σας µε συνεργάτες, διότι ο τρόπος που σχεδιάζουν την επαγγελµατική εξέλιξη όσων συζητάτε δεν είναι τόσο διαφανής. Στον τοµέα των σχέσεων, η πίεση που δέχεστε σας ωθεί να κατανοήσετε ότι οι άλλοι έχουν τη δική τους προσέγγιση. Προσοχή σε νοµικές διαδικασίες που αφορούν κεφάλαια.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου – 21 ∆εκεµβρίου). Η έκλειψη Σελήνης σήµερα στο ζώδιό σας, σε όψη µε τον Ουρανό, φορτίζει µε αποκαλύψεις τόσο στον συναισθηµατικό όσο και τον επαγγελµατικό τοµέα. Η σηµερινή µέρα σας φέρνει αντιµέτωπους µε τα κακώς κείµενα του παρελθόντος και τις λάθος αξιολογήσεις σας. Κινηθείτε προσεκτικά σε ό,τι αφορά συµβόλαια, σπουδές, ζητήµατα εξωτερικού και µετακινήσεις.

Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου). Στον επαγγελµατικό και οικονοµικό τοµέα, σήµερα µε την έκλειψη Σελήνης στον γειτονικό σας Τοξότη, κινηθείτε προσεκτικά, αποφεύγοντας σκοτεινά σηµεία ή παραπληροφόρηση. Επίσης, αποφύγετε λάθος εκτιµήσεις που µπορεί να σας οδηγήσουν σε εξαπάτηση ή πανικό. Το ίδιο ισχύει και σε θέµατα σχέσεων, µετακινήσεων, σπουδών, νοµικών υποθέσεων και συµβολαίων.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Εντονες αλλαγές στον επαγγελµατικό τοµέα σάς επιφυλάσσει η έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, σε όψη µε τον ∆ία και τον κυβερνήτη σας Ουρανό. Καταστάσεις που εκκρεµούν εδώ και καιρό σε κάθε τοµέα κλείνουν τον κύκλο τους και η επιτυχία της έκβασής τους θα εξαρτηθεί από τη δική σας γενναία και διαυγή διαχείριση αλλά και τον δυναµισµό σας.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Εντονη αυτή η περίοδος, όµως ακόµα εντονότερη θα είναι και η σηµερινή µέρα µε την έκλειψη Σελήνης να απογειώνει τη φόρτιση των τελευταίων ηµερών. Η περίοδος δεν ευνοεί καθόλου υπεραισιόδοξες κινήσεις σε κάθε τοµέα. Οικογενειακά ζητήµατα, θέµατα σπουδών, συµβολαίων, ζητήµατα που αφορούν ταξίδια στο εξωτερικό και τις µετακινήσεις σας είναι σηµαντικό να προσεχτούν ιδιαιτέρα.

Κριός
(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του και µη βιαστείτε να πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις στον επαγγελµατικό τοµέα και σε αυτόν των σχέσεων. Η έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, σε δύσκολη όψη µε τον Ουρανό στο ζώδιό σας, σήµερα ευνοεί πληθώρα αποκαλύψεων και ανατροπών. Προσέξτε ιδιαίτερα στον οικογενειακό τοµέα αλλά και σε µετακινήσεις και συµβόλαια.

Ταύρος
(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η έκλειψη Σελήνης, σε έντονη όψη µε τον Ουρανό και σε θετική όψη µε τον ∆ία, δείχνει πως οι κινήσεις που κάνετε στηρίζονται από το περιβάλλον σας. Η ρεαλιστική προσέγγιση είναι το µόνο που πρέπει να επιδιώξετε, µιας και η περίοδος αυτή ευνοεί τις υπεραισιόδοξες κινήσεις που ενώ δείχνουν θετικές ενδεχοµένως στο µέλλον να σας εγκλωβίσουν σε αδιέξοδα.



πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin