Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Πέμπτη 7 Απριλίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Πέμπτη 7 Απριλίου 
Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Ανταγωνισµοί και εκτονωτικές συγκρούσεις σε κάθε τοµέα καλό είναι να αντιµετωπιστούν µε ωριµότητα και ψυχραιµία ώστε να αποφευχθούν ψυχοφθόρες επιθέσεις εναντίον σας. Αυτή την περίοδο καλείστε να κάνετε τη διάκριση ανάµεσα στην πραγµατική και ουσιαστική δύναµη και στα παιχνίδια επιβολής, βίας και ανεξέλεγκτης οργής που κάνουν το δίκιο σας άδικο, και µόνο δύναµη δεν είναι.

Ταύρος
(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η Σελήνη στο ζώδιό σας σάς φέρνει σήµερα σε επαφή µε αγαπηµένα πρόσωπα αλλά και συζητήσεις που αφορούν επαγγελµατικούς σας στόχους. Στον συναισθηµατικό τοµέα, όλα µπορούν να εξελιχθούν θετικά αλλά και να ξεκαθαρίσουν µελανά σηµεία που αφορούν τη σχέση σας αλλά και προβληµάτιζαν τον τελευταίο καιρό εσάς και τον σύντροφό σας.

Δίδυµοι
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Πάρτε αποστάσεις από έντονες πιέσεις που µπορούν να σας ασκηθούν στον επαγγελµατικό τοµέα, διευθετώντας τες µε τον πιο ανώδυνο τρόπο και αφιερώστε τη σηµερινή ηµέρα περισσότερο στο σύντροφό σας και σε πρόσωπα που νοιώθετε ότι έχετε παραµελήσει το τελευταίο διάστηµα. Λύσεις που θα σκεφτείτε για ζητήµατα του οικονοµικού τοµέα µπορούν να περάσουν σε υλοποίηση µετά το Πάσχα.
Καρκίνος
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Οι ανταγωνιστικές συµπεριφορές και η ανάγκη να επιβληθεί ο δικός σας τρόπος ή του απέναντί σας ως ο µόνος σωστός µόνο χωριστότητα θα επιφέρει και έντονες συγκρούσεις. Αξιοποιήστε µε θετικό τρόπο τις συζητήσεις αλλά και τις επαφές σε κάθε τοµέα δεχόµενοι τα όρια των άλλων και ξεκαθαρίζοντας µε ηρεµία ποια είναι τα δικά σας βρίσκοντας ουσιαστικούς και υγιείς τρόπους συνύπαρξης.
Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Το σύνολο των έξι πλανητών από το φιλικό σας ζώδιο του Κριού κάνει τη σηµερινή µέρα έντονα δραστήρια, φέρνοντάς σας πολλές επαφές και συζητήσεις που σας χαροποιούν ιδιαίτερα. Αποφύγετε οικονοµικές υπερβολές και ρίσκα και κρατήστε απόσταση από συναισθηµατικές εντάσεις. Οι αδέσµευτοι, αξιοποιήστε ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται στον συναισθηµατικό τοµέα.

Παρθένος
(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου). Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης και η εύνοια της Αφροδίτης φορτίζουν τη σηµερινή µέρα µε πολλές συναντήσεις και επαφές. Αποφύγετε µε τον Ερµή ανάδροµο να παρασυρθείτε σε άσκοπες συζητήσεις που αφορούν προβλήµατα και αρνητικές συµπεριφορές τρίτων και αξιοποιήστε τη σηµερινή µέρα για να χαλαρώστε και να σκεφτείτε τρόπους που θα προωθήσουν τους επαγγελµατικούς σας στόχους.
Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου). Αποστασιοποιηθείτε σήµερα από επαναλαµβανόµενες εντάσεις που ουδέποτε απέδωσαν το αποτέλεσµα που θέλατε και χειριστείτε µε λιγότερη παρόρµηση και περισσότερη στρατηγική επαγγελµατικά και προσωπικά θέµατα. ∆ώστε ιδιαίτερη προσοχή σε µετακινήσεις και συζητήσεις στον προσωπικό τοµέα µε στόχο µια νέα πορεία εξέλιξης σχέσεων και συνεργασιών ή την οριστική τους µαταίωση.
Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου). Η ευνοϊκή όψη του Χείρωνα, του Ποσειδώνα και της Αφροδίτης από το φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων σάς δίνει την ευκαιρία σήµερα να εξισορροπήσετε µέσα από θετικές επαφές και συζητήσεις αρνητικές καταστάσεις σε κάθε τοµέα. Αποφύγετε την πόλωση µε τον συνοµιλητή σας αλλά και τις απερίσκεπτες και επιθετικές συµπεριφορές βρίσκοντας τρόπους να συνεργαστείτε.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου – 21 ∆εκεµβρίου). Η θετική όψη πέντε πλανητών από το φιλικό σας ζώδιο του Κριού σάς βοηθά να ξεκαθαρίσετε µε θετικό τρόπο σχέσεις σας τόσο στον οικογενειακό τόσο και στον συναισθηµατικό τοµέα. Οργανώστε συνευρέσεις µε αγαπηµένα πρόσωπα, που οι συζητήσεις µαζί τους θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε πολλά θέµατα µέσα σας.
Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου). Με την εύνοια της Σελήνης, συζητήσεις που αφορούν τον οικογενειακό και προσωπικό τοµέα είναι σηµαντικό να υλοποιηθούν µακριά από εντάσεις και κλίµα πόλωσης ώστε να αποφευχθούν στείρες συγκρούσεις. Το ζήτηµα ενός κοντινού σας προσώπου ενδέχεται να σας φορτίσει έντονα αν δεν βάλετε ένα όριο στον εαυτό σας εκ των προτέρων στο πόσο είστε διατεθειµένοι να συµµετάσχετε σε αυτό.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου– 18 Φεβρουαρίου). Αποφύγετε τους ανταγωνισµούς και τηνέντονη εγωιστική διάθεση και κρατήστε χαµηλά τους τόνους,τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελµατικό τοµέα. Αποφύγετε να επαναλάβετε σενάρια που επιφέρουν χωριστότητα και απόσταση από τον σύντροφό σας, εµπλέκοντας τρίτους ή πρόσωπα της οικογένειας στις σχέσεις σας.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Θετικές επαφές µε την εύνοια της Αφροδίτης αλλά και συζητήσεις είναι σε θέση να προσφέρουν λύσεις τόσο στον προσωπικό τοµέα όσο και σε θέµατα συνεργασιών αρκεί να παραµεριστούν εγωισµοί και παιχνίδια ελέγχου. ∆ώστε προτεραιότητα σε θέµατα που αφορούν νοµικές διαδικασίες, συµβόλαια και αξιοποιήστε κοινωνικές επαφές και συναντήσεις υπέρ σας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin