Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 17 Απριλίου 2012

PostHeaderIcon Στα 40.000.000 οι χρήστες του Instagram

Μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, οι δημιουργοί της εφαρμογής Instagram κατάφεραν να εκτοξεύσουν την αξία της στο ένα δισεκατομμύριο δλλάρια, ενώ οι χρήστες "φαν" της ανέρχονται στους σαράντα εκατομμύρια. 

Μόλις δέκα ημέρες μετά την κυκλοφορία της εφαρμογής για τα κινητά που υποστηρίζουν Android, οι χρήστες του Instagram αυξήθηκαν κατά δέκα εκατομμύρια, από τριάντα σε σαράντα. Μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που έγινε διαθέσιμη για "κατέβασμα", ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο λήψεις, ωστόσο θεωρείται μάλλον απίθανο η αύξηση αυτή εντός 10 ημερών να οφείλεται μόνο σε αυτό. Πιο πιθανή εκδοχή θεωρείται η εξαγορά της υπηρεσίας από το Facebook, έναντι ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

 "Πιστεύουμε, ότι η δυνατότητα της εφαρμογής να συνδέεται και με άλλες υπηρεσίες εκτός του Facebook είναι πολύ σημαντικό μέρος της εμπειρίας. Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτά τα χαρακτηριστικά του", είχε γράψει ο Ζούκερμπεργκ στον τοίχο του, στην προσωπική του σελίδα. To Instagram κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2010 για τα iPhone, όμως έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές όταν ανακηρύχθηκε "Εφαρμογή της χρονιάς για το 2011".



Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin