Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon 69+1 λόγοι που αξίζει να είσαι γυναίκα



1. Οι γυναίκες ζουν περισσότερα χρόνια από ότι οι άνδρες…
2. Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν πάνω από 1 δραστηριότητα ταυτόχρονα (πληκτρολόγηση με τυφλό σύστημα και παράλληλα τηλεφώνημα με την κολλητή για να αναλύσουν το πάρτι του Σαββάτου).
3. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, (π.χ. σε κάποιο ναυάγιο), πρώτα βγαίνουν οι γυναίκες (και τα παιδιά).

PostHeaderIcon 69 λόγοι που αξίζει να είσαι άνδρας


01. Οι τηλεφωνικές συνομιλίες διαρκούν περίπου 30 δευτερόλεπτα.
02. Οι σκηνές με γυμνό στις ταινίες είναι πάντα γυναικείες.
03. Γνωρίζεις πως δουλεύει το αυτοκίνητο.

PostHeaderIcon "Επικίνδυνα" τα τατουάζ από μαύρη χέννα

Τα δημοφιλή τατουάζ από μαύρη χέννα, τα οποία προσφέρονται στο κοινό τους θερινούς μήνες κατά τις υπαίθριες φιέστες των τουριστικών περιοχών συνιστούν - σύμφωνα με το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ) - μια σοβαρή και επαναλαμβανόμενη απειλή για την υγεία των πολιτών, διότι είναι δυνατό να προκαλέσουν έντονες αλλεργικές αντιδράσεις...


PostHeaderIcon Μην παραδίδεστε στην κρίση!

Μην παραδίδεστε στην κρίση!
Αυτό είναι το μήνυμα των ψυχιάτρων στον δοκιμαζόμενο πληθυσμό της Ελλάδας, την ώρα που οι αυτοκτονίες είναι ο μόνος δείκτης με... ανοδική πορεία


Αν μη τι άλλο, το τελευταίο διάστημα το λεξιλόγιο του μέσου Ελληνα εμπλουτίστηκε με λέξεις και όρους που σε άλλες εποχές δεν θα είχε καν ακούσει. Τώρα πλέον στο σπίτι, στη δουλειά (για όποιον έχει ακόμη δουλειά), στην πλατεία, στην καφετέρια ή στην ταβέρνα των διακοπών (για όποιον κατάφερε να πάει διακοπές), οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από το μνημόνιο, το Μεσοπρόθεσμο, τους οίκους αξιολόγησης, την υποβάθμιση σε κατηγορία junk, την επιλεκτική χρεοκοπία, την αναδιάρθρωση του χρέους. Δεν εμπλουτίστηκε όμως μόνο το λεξιλόγιο του μέσου Ελληνα αλλά και η ζωή του με καθημερινό φόβο, άγχος, στρες τα οποία προσπαθούν να κάνουν σταδιακά την ψυχική και τη σωματική υγεία του να «χρεοκοπήσουν». 

PostHeaderIcon Οι "Ανώνυμοι" έκλεψαν προσωπικά στοιχεία 214.000 τηλεθεατών



Την Παρασκευή μία ομάδα με την ονομασία AnonAustria μπήκε στο σύστημα του GIS και υπέκλεψε πληροφορίες των πελατών του.

PostHeaderIcon Τα ταξίδια στο χρόνο θα τα συναντάμε τελικά μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας;

Τα ταξίδια θα τα συναντάμε τελικά μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας;

Επιστήμονες απέδειξαν πως η μεγαλύτερη ταχύτητα στο σύμπαν είναι αυτή του φωτός

Για όλους όσους ονειρεύονταν πως κάποτε θα μπορούσαν να ταξιδέψουν στο χρόνο, όπως οι πρωταγωνιστές της γνωστής χολιγουντιανής ταινίας «Επιστροφή στο μέλλον», οι επιστήμονες δυστυχώς έχουν κάποια μάλλον απογοητευτικά νέα.


PostHeaderIcon Καθαριότητα τέλος;


Ο Robert Dunn, ένας διακεκριμένος καθηγητής βιολογίας, μας καλεί όλους σε μια ριζοσπαστική προσέγγιση στην υπόθεση της υγιεινής, αμφισβητώντας το γεγονός ότι η καθαριότητα μας προστατεύει πραγματικά από ασθένειες.

PostHeaderIcon Διακοπές και κατοικίδια

Κρέμονται από τα μάτια του «ιδιοκτήτη» τους, δεν ζητούν τίποτα άλλο από την προσοχή, την αγάπη και τη φροντίδα τους. Τα κατοικίδια είναι τα μικρότερα παιδιά, τα πιο χαϊδεμένα, γεμίζουν με την τρυφερότητά τους την κάθε μέρα.

Τι γίνεται όμως με τις διακοπές, όπου ξεγνοιασιά και χαλαρότητα κάνουν τους ανθρώπους να θέλουν να ξεφεύγουν από τις υποχρεώσεις της καθημερινής ρουτίνας;

Τι κάνουν τότε όλοι όσοι έχουν ένα ζωάκι; Πολλοί δεν μπορούν να τα αποχωριστούν.


PostHeaderIcon Παντρεύτηκαν ομοφυλόφιλες γιαγιάδες στη Νέα Υόρκη


Δύο γυναίκες, αμφότερες γιαγιάδες, έγιναν το πρώτο ζευγάρι ομοφυλόφιλων που παντρεύεται στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, την έκτη μεγαλύτερη πολιτεία των ΗΠΑ που νομιμοποίησε τον γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

PostHeaderIcon Τα πουλιά χρησιμοποιούν... συντακτικό και γραμματική όταν κελαηδάνε!


Ίσως οι άνθρωποι τελικά δεν είναι οι μόνοι που ξέρουν από γραμματική και συντακτικό. Ακόμα και τα πουλιά, έστω κι αν δεν έχουν ουσιαστικά ή ρήματα, φαίνεται πως χρησιμοποιούν "κανόνες" γραμματικής και συντακτικού όταν τιτιβίζουν, σύμφωνα με μια νέα πρωτοποριακή ιαπωνική επιστημονική έρευνα. Η μελέτη, παράλληλα με τις ολοένα αυξανόμενες ενδείξεις για την αυξημένη νοημοσύνη των ζώων, έρχεται να αναδείξει και άλλη μια πτυχή των ικανοτήτων τους, κάνοντας έτσι ακόμα πιο μικρό το χάσμα που μας χωρίζει από τους άλλους οργανισμούς.

PostHeaderIcon Ξύπνησε και ήταν στο ψυγείο του... νεκροτομείου!



Φανταστείτε τι σοκ θα περάσατε αν ξαφνικά ξυπνούσατε και ανακαλύπτατε πως είστε κλεισμένοι μέσα σε ένα ψυγείο στο νεκροτομείο.
Κάτι τέτοιο έπαθε και ένας Νοτιοαφρικανός. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Την Κυριακή το απόγευμα οι συγγενείς ενός άνδρα από το Γιοχάνεσμπουργκ τηλεφώνησαν στο νοσοκομείο για να πούνε ότι ο συγγενείς τους, το όνομα του δεν έγινε γνωστό, έχει πεθάνει μετά από κρίση άσθματος.

PostHeaderIcon Το πιο ισχυρο μαγνητικό πεδίο είναι γεγονός!

Το ισχυρότερο μαγνητικό πεδίο που έχει ποτέ δημιουργηθεί, κατάφεραν να υλοποιήσουν Γερμανοί ερευνητές, πετυχαίνοντας έτσι ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

PostHeaderIcon Πέταξε τη γυναίκα του από το παράθυρο


Οικογενειακό επεισόδιο, μεταξύ ζευγαριού κατέληξε με τη γυναίκα να "φεύγει" στο δρόμο από το παράθυρο του σπιτιού.
Το περιστατικό που αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής του Μέσα Λασιθάκι στο Οροπέδιο Λασιθίου συνέβη χθες το βράδυ, όταν το ζευγάρι λογομάχησε έντονα με αποτέλεσμα η γυναίκα να "προσγειωθεί" στο οδόστρωμα.
Ευτυχώς η σύζυγος δεν τραυματίσθηκε σοβαρά, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξε έτσι ο καυγάς διερευνώνται από τις Αστυνομικές Αρχές Λασιθίου.


PostHeaderIcon Τετραετής φυλάκιση 24χρονου στις ΗΠΑ για παρενόχληση στο Ίντερνετ

O Τζορτζ Μπρονκ καταδικάστηκε σε οκτώ επιπλέον μήνες φυλάκισης για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.   
O Τζορτζ Μπρονκ καταδικάστηκε σε οκτώ επιπλέον μήνες φυλάκισης για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

«H εισβολή στο προφίλ κάποιου στο Facebook δεν διαφέρει από την εισβολή στο ίδιο του το σπίτι» έκρινε ο Λόρενς Μπράουν, Αμερικανός δικαστής που καταδίκασε σε τετραετή φυλάκιση 24χρονο ο οποίος συνέλεγε e-mail γυναικών που διατηρούσαν προφίλ στο Facebook. Κατόρθωνε να μπαίνει στους λογαριασμούς τους με στοιχεία που ανυποψίαστες είχαν δημοσιεύσει εκεί, να βλέπει τα e-mail τους και να στέλνει σε οικογένεια, φίλους και συνεργάτες των θυμάτων όσες γυμνές φωτογραφίες τυχόν έβρισκε.


PostHeaderIcon Kινητά τηλέφωνα «σι θρου»

Κατασκευάστηκαν διάφανες μπαταρίες που οδηγούν στην δημιουργία διάφανων κινητών τηλεφώνων


Η διαφάνεια ήταν πάντα ζητούμενο της βιομηχανίας ηλεκτρονικών συσκευών. Οθόνες, πληκτρολόγια και ολοκληρωμένα κυκλώματα που αποτελούνται από διάφανα υλικά είναι ήδη γεγονός. Το μόνο βασικό «συστατικό» για το οποίο δεν είχε επιτευχθεί κάτι ανάλογο ήταν οι μπαταρίες. Ερευνητική ομάδα στις ΗΠΑ κατάφερε τώρα να δημιουργήσει διάφανες μπαταρίες ρίχνοντας έτσι και το τελευταίο εμπόδιο στην κατασκευή διάφανων κινητών τηλεφώνων.

PostHeaderIcon Κυκλοφόρησε το iOS 4.3.5


Η Apple διέθεσε στο κοινό την έκδοση 4.3.5 του iOS, η οποία κλείνει ένα κενό ασφαλείας που απειλεί τους κατόχους iPhone και iPad. Πρόκειται για μια "τρύπα" όχι και τόσο σοβαρή σχετικά αυτή που έκλεισε το iOS 4.3.4 (PDF vulnerability) αλλά ο κίνδυνος είναι πάντα κίνδυνος.

Το κενό ασφαλείας που αντιμετωπίζει η έκδοση 4.3.5 επιτρέπει σε έναν επιτιθέμενο υπό προϋποθέσεις να παρέμβει σε μια συνομιλία και να ακούσει τα όσα λέγονται. Πρόκειται για έναν μάλλον σπάνιο κίνδυνο, αλλά γιατί να είμαστε εκτεθειμένοι;

Κατεβάστε τη νέα έκδοση μέσω του iTunes και ίσως αυτή να είναι η τελευταία ανανέωση ασφαλείας πριν τη διάθεση του iOS 5. Οψόμεθα...


PostHeaderIcon Συμβούλιο της Επικρατείας: Υπό κατεδάφιση οι 22 μεζονέτες του «Σάνη»




Οριστικά άκυρες και παράνομες κρίθηκαν οι οικοδομικές άδειες ανέγερσης 22 πολυτελών κατοικιών μέσα στη δασική και παραθαλάσσια περιοχή Σταυρονικήτα Χαλκιδικής.
Με απόφασή του η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε τις αιτήσεις τριτανακοπής που είχαν καταθέσει οι ιδιοκτήτες των 22 μεζονετών, προκειμένου να ανατραπούν παλαιότερες αποφάσεις του ΣτΕ με τις οποίες η ανέγερσή τους είχε κριθεί παράνομη.

PostHeaderIcon WSJ: «Γιατί δεν μπορεί η Ελλάδα να μοιάσει στην Τουρκία;»



H εφημερίδα WSJ με σημερινό της δημοσίευμα με τίτλο "Turkey's Tough Lessons for Greece: Cut Spending and Retool Economy" αναρωτιέται "Γιατί δεν μπορεί η Ελλάδα να μοιάζει με την Τουρκία;".
Στο άρθρο δημοσιεύονται απόψεις του πρώην υπουργού Οικονομικών της Τουρκίας, που κατάφερε να βγάλει τη χώρα από την κρίση το 2001.

PostHeaderIcon Σήμερα η κηδεία της Amy Winehouse


Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Amy Winehouse στο Λονδίνο, αναφέρει σήμερα ο βρετανικός Τύπος, επικαλούμενος εκπρόσωπο της οικογένειας της 27χρονης τραγουδίστριας. Η ώρα και ο τόπος που θα πραγματοποιηθεί η ιδιωτική τελετή δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα.

PostHeaderIcon Οι Anonymous χτυπούν την Ιταλία


Η διαβόητη ομάδα Anonymous το 'πε και το 'κανε. Λίγες μόνο ημέρες μετά τις συλλήψεις στην Ιταλία για συμμετοχή σε διαδικτυακές επιθέσεις, οι Anonymous χτύπησαν έναν τουλάχιστον στόχο ιταλικού ενδιαφέροντος και απέσπασαν δεδομένα συνολικού όγκου 8GB.


PostHeaderIcon Οι Αφρικανές απελευθερώνονται


Σε μια χώρα που περιγράφεται ευρέως ως συντηρητική, όπου υπενθυμίζεται γενικά στις γυναίκες ποια είναι η θέση τους, λέγοντάς τους τι μπορούν να συζητούν ανοιχτά και τι όχι, σε μια κοινωνία που πολλοί βλέπουν εγκλωβισμένη στην αφρικανική χρονομηχανή, το Ιντερνετ πρόσφερε μια πολύτιμη πλατφόρμα συζήτησης θεμάτων ταμπού.
Οι γυναίκες στην Αφρική κρύβουν ακόμα και σήμερα τα πρόσωπά τους και ασκούν σκληρά επαγγέλματα. Τα κοινωνικά δίκτυα, ωστόσο, τους δίνουν τη δυνατότητα να συζητούν θέματα που οι συντηρητικές κοινωνίες τα θεωρούν «ταμπού».Οι γυναίκες στην Αφρική κρύβουν ακόμα και σήμερα τα πρόσωπά τους και ασκούν σκληρά επαγγέλματα. Τα κοινωνικά δίκτυα, ωστόσο, τους δίνουν τη δυνατότητα να συζητούν θέματα που οι συντηρητικές κοινωνίες τα θεωρούν «ταμπού».
Εξάλλου, μιλάμε για τη Ζιμπάμπουε, της οποίας ο πρόεδρος είναι παγκοσμίως γνωστός για τις απόψεις του εναντίον ζητημάτων όπως η ομοφυλοφιλία.


PostHeaderIcon KLOUT: ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ


Πολιτικοί ηγέτες και ποπ σταρ συνυπάρχουν στην κατηγορία «celebrity», ενός από τα αναπτυσσόμενα εργαλεία μέτρησης της διαδικτυακής επιρροής που έχουν οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Το Klout συνυπολογίζει 35 διαφορετικές παραμέτρους στο Twitter και το Facebook και αποδίδει σε κάθε χρήστη ένα συνολικό σκορ (1-100). Μετράει επίσης τις επιδόσεις του σε τρεις κατηγορίες: το πραγματικό μέγεθος του κοινού του, την πιθανότητα διεύρυνσής του και το βαθμό επιρροής του σε αυτό. Κατατάσσει, επίσης, τους χρήστες σε διαφορετικά στιλ, ανάλογα με τον τρόπο που αλληλεπιδρούν στον Κοινωνικό Ιστό.
Βάσει αυτής της αξιολόγησης, ακόμη και κάποιος με ένα κοινό λίγων εκατοντάδων ατόμων μπορεί να έχει πολύ μεγαλύτερη επιρροή από κάποιον που μετράει πολλές χιλιάδες followers. Η βασική στατιστική του Klout είναι δωρεάν, διαθέσιμη σε όλους, ακόμη και για λογαριασμούς τρίτων. Επί πληρωμή παρέχει επαγγελματικές συμβουλές σε όσους θέλουν ειδικές αναλύσεις και συστάσεις όσον αφορά το με ποιους χρήστες πρέπει να τα έχουν καλά αν θέλουν να φροντίσουν το διαδικτυακό προφίλ τους.
Προτού συλλογιστείτε τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά για τον τρόπο που οι εταιρείες αναλύουν κάθε διασύνδεση και ανάρτησή μας, δείτε αν μπορείτε να ταιριάξετε τον εαυτό σας και τους άλλους στα παρακάτω κουτάκια.
Νέοι όροι
luser
Συνδυασμός των όρων «loser» και «user». Ετσι χαρακτηρίζουν προγραμματιστές και χάκερ τους χρήστες του Ιντερνετ που θεωρούν απελπιστικά βλάκες ή άσχετους με τους υπολογιστές.




PostHeaderIcon Δεν βρίσκουν πού να γεννήσουν


Κανείς δεν θέλει να βάλει υπογραφή για να λειτουργήσει η μονάδα κύησης για τις γυναίκες με ειδικές λοιμώξεις (HIV/AIDS, ηπατίτιδες κ.λπ.) στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Παρ' όλο που άτυπα, με την ευθύνη και κάλυψη του διευθυντή κλινικής τού «Ελενα Βενιζέλου» και την υποστήριξη του ΚΕΕΛΠΝΟ, η μονάδα έχει φέρει στη ζωή επτά υγιή μωρά οροθετικών μητέρων.
Μπαλάκι μεταξύ υπουργείου, υγειονομικής περιφέρειας  και διοικητή νοσοκομείου οι έγκυοι με ειδικές λοιμώξειςΜπαλάκι μεταξύ υπουργείου, υγειονομικής περιφέρειας και διοικητή νοσοκομείου οι έγκυοι με ειδικές λοιμώξεις
Ο διοικητής του νοσοκομείου πετάει το μπαλάκι στο διοικητή της υγειονομικής περιφέρειας κι εκείνος στο υπουργείο. Τα χαρτιά βρίσκονται στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Μονάδων Υγείας του υπουργείου Υγείας και αναμένουν υπογραφή.


PostHeaderIcon Τέλος καλό, όλα καλά για ζευγάρι Γάλλων


Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός ζευγαριού Γάλλων επισκεπτών, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις χθες τις 3 το μεσημέρι στα Χανιά, όταν ξεκίνησαν πεζοπορία στην περιοχή της δυτικής Κισάμου.

Οι δύο Γάλλο επιχείρησαν να πάνε με τα πόδια από τα Φαλάσαρνα στην περιοχή του Μπάλου, αλλά καθώς αργούσαν να εμφανιστούν, η παρέα τους ανησύχησε και ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές.
Οι δύο Γάλλο επιχείρησαν να πάνε με τα πόδια από τα Φαλάσαρνα στην περιοχή του Μπάλου, αλλά καθώς αργούσαν να εμφανιστούν, η παρέα τους ανησύχησε και ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές.

Το ζευγάρι τελικά εντοπίστηκε στις 7:30 σήμερα το πρωί στην περιοχή του Μπάλου.

PostHeaderIcon Ντ. Μπακογιάννη: Θα αποχωρήσω από την πολιτική, εάν δεν εκλεγώ! (Στο καλό)


Την πρόθεσή της να αποχωρήσει από την πολιτική στην περίπτωση που δεν εκλεγεί στη Βουλή στις επόμενες εκλογές εξέφρασε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας ότι αυτό είναι η αρχής της Δημοκρατίας.

PostHeaderIcon Διάγγελμα - έκκληση Ομπάμα


Την ανάγκη αύξησης του ανώτατου ορίου του χρέους, επισήμανε Αμερικανός πρόεδρος σε τηλεοπτικό του διάγγελμα, υποστηρίζοντας ότι μια βραχυπρόθεσμη αύξηση του ορίου τους χρέους της κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα είναι ικανή να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της χώρας.

PostHeaderIcon Θρίλερ με την εξαφάνιση νεαρής κοπέλας στη Σαλαμίνα


Μια υπόθεση μυστήριο εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στη Σαλαμίνα. Μετά τον εντοπισμό του 27χρονου νεαρού που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στην παραλία της Φανερωμένης άφαντη παραμένει η νεαρή κοπέλα, τα αντικείμενα της οποίας βρέθηκαν στο αμάξι του άτυχου άνδρα.

PostHeaderIcon «Θολό» τοπίο για το χαμό της Amy Winehouse


Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο θάνατος της Amy Winehouse, που βρέθηκε νεκρή πριν από δύο ημέρες στο σπίτι της στο Camden του Λονδίνου, είχε προέλθει αρκετές ώρες προτού ανακαλυφθεί το πτώμα της από το σωματοφύλακά της, Άντριου Μόρις.

PostHeaderIcon Ευ. Βενιζέλος: «Ισχυρή η υποστήριξη των ΗΠΑ προς την Ελλάδα»



Αποφασιστικό και αισιόδοξο μήνυμα για υπερπήδηση των εμποδίων και αποτελεσματική αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης έστειλε, από την Ουάσιγκτον, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζοντας παράλληλα ότι «η υποστήριξη των ΗΠΑ είναι ισχυρή» και ότι «μπορεί να πάρει μια πολύ συγκεκριμένη και πρακτική μορφή».

Ο κ. Βενιζέλος ολοκλήρωσε το χθεσινό πρόγραμμά του, με σειρά συναντήσεων που είχε στην αμερικανική πρωτεύουσα και με ομιλία του στο Peterson Institute for International Economics, με θέμα: «Ελληνική κρίση: προκλήσεις και ευκαιρίες».

PostHeaderIcon Καταστρεπτικό καλό.. μεσημέρι?!??!?



PostHeaderIcon Σαν σήμερα


1822: Η Μάχη στα Δερβενάκια. Καταστροφή του Δράμαλη.

1925: Ο ΠΑΟΚ δίνει τον πρώτο του αγώνα και νικά τον Ηρακλή με 2-1. Στις φανέλες των παικτών του φιγουράρει το τετράφυλλο πράσινο τριφύλλι, που θα αντικατασταθεί από τον δικέφαλο αετό τέσσερα χρόνια αργότερα.

1953: Αρχίζει η επανάσταση του Φιντέλ Κάστρο στην Κούβα.

1953: Υπογράφεται η Συνθήκη της Κορέας που έδωσε τέλος στον τρίχρονο πόλεμο, κατά τη διάρκεια του οποίου σκοτώθηκαν 1,6 εκατομμύρια Βορειοκορεάτες και Κινέζοι και 118.000 άνδρες των στρατευμάτων των Ηνωμένων Εθνών.

1974: Σχηματίζεται από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή η κυβέρνηση «εθνικής ενότητας». Δεν μετέχουν ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και εκπρόσωποι της Αριστεράς.


PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 26/07/2011


Τοπικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρας, με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια, περιμένουμε την Τρίτη 26 Ιουλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 29 στη Δυτική Ελλάδα, από 19 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα και από 21 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο δυτικό, κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, στα υπόλοιπα πελάγη δυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στον Κορινθιακό ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις.

Πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 ως 32 βαθμούς. Μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα παροδικής βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 ως 30 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.


PostHeaderIcon Καλημέρεςς!!


Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin