Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Μία ανεκμετάλλευτη ευκαιρία για τις τοπικές οικονομίες

 
Η Ελλάδα, καλύπτεται κατά 50% από δάση. Διαθέτει μαζί με την Ισπανία μία μοναδική ποικιλία δασικών οικοσυστημάτων, όπου συναντά κανείς όλες τις ζώνες βλάστησης της Ευρώπης. Από τη χλωρίδα αμμωδών εκτάσεων, μέχρι μεσογειακά δάση και υποαλπικές και αλπικές περιοχές. Επιπλέον, η συντριπτική πλειοψηφία των δασών είναι δημόσια. Τα οφέλη που θα μπορούσε να αποκομίσει η ελληνική οικονομία από τη δασοπονία παραμένουν τεράστια και ανεκμετάλλευτα.

PostHeaderIcon Oι “Anonymous” σε πορνό…

Εάν πιστέψατε ότι η γνωστή ομάδα χάκερς “Anonymous” επιτίθεται αποκλειστικά κατά κρατικών στόχων, είστε γελασμένοι… καθώς πλέον η δράση και η απήχησή της δεν φαίνεται να γνωρίζει φραγμούς.
Το νέο απόκτημα των γνωστών – αγνώστων που “χτυπούν” μέσω διαδικτύου επιλεγμένους στόχους ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων – φυσικά – και η χώρα μας, είναι ένα site πορνό, το λεγόμενο SexyFawkes (NSFW).

PostHeaderIcon Πρώτη δικαίωση για τα θύματα της Γερμανικής κατοχής


Τα θύματα της γερμανικής θηριωδίας, κάποια στιγμή, θα δικαιωθούν. Το δικαστήριο της Χάγης δέχτηκε να υπάρξει ελληνική παρέμβαση στη δίκη που διεξάγεται στην Ιταλία, καθώς εκεί έχει προσφύγει η Γερμανία κατά των αποφάσεων της ιταλικής δικαιοσύνης που δικαιώνουν τα θύματα των ναζιστικών θηριωδιών στην Ιταλία. 


PostHeaderIcon Ρεκόρ εισπράξεων για το κύκνειο άσμα του «Χάρι Πότερ

 
Με ένα χτύπημα με το μαγικό ραβδί η τελευταία ταινία του Χάρι Πότερ έσπασε σε μεγάλο βαθμό το ρεκόρ εισπράξεων για το πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής της στη Βόρεια Αμερική, συγκεντρώνοντας 168,6 εκατομμύρια δολάρια, όπως εκτιμάται από την εταιρεία στατιστικών στοιχείων της κινηματογραφικής βιομηχανίας Exhibitor Relations.

PostHeaderIcon Ιαπωνία: Πανικός από μολυσμένο με ραδιενέργεια βοδινό κρέας

Βοδινός κρέας μολυσμένο με ραδιενέργεια λόγω των όσων συνέβησαν στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα έχει προκαλέσει πανικό στην πολύπαθη Ιαπωνία.

Μέχρι σήμερα οι ιαπωνικές αρχές γνωρίζουν ότι το κρέας που προέρχεται από 132 ζώα που κατανάλωσαν ζωοτροφή όπου ανιχνεύθηκε μεγάλη συγκέντρωση καισίου μεταφέρθηκε σε πολλές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το ιαπωνικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK και την εφημερίδα Asahi Shimboun.

PostHeaderIcon «Αγάπη μου, πήγα με τρεις γυναίκες»

 
Δεν επιχείρησε να βιάσει την καμαριέρα, ως προς αυτό είναι κατηγορηματικός. Ομολόγησε όμως στην πιστή σύζυγό του πως εκείνο το μοιραίο Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη «πήρε» (δική του η έκφραση) μέσα σε λίγες ώρες τρεις γυναίκες προκειμένου να ξεθυμάνει λίγο προτού αρχίσει η προεκλογική εκστρατεία για τη γαλλική προεδρία. Ο λόγος για - ποιον άλλον; - τον Ντομινίκ Στρος-Καν. 

PostHeaderIcon Στα ύψη μέχρι και την Τρίτη ο υδράργυρος

Στα ύψη μέχρι και την Τρίτη ο υδράργυρος 
Μέχρι και την Τρίτη θα συνεχιστεί το κύμα καύσωνα που πλήττει τη χώρα, με το θερμόμετρο να παραμένει κολλημένο στους 40 βαθμούς Κελσίου.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο Δευτέρα, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 4-5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 38-39 βαθμούς.

PostHeaderIcon Καλημέρααα


Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin