Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Νεκρό έβγαλαν τον Ομπάμα στο Fox News

Σύγχυση προκάλεσε στην κοινότητα του twitter όταν εμβρόντητοι οι followers του Fox News είδαν να πέφτει στο feed ένα tweet που έγραφε: “BREAKING NEWS: President @BarackObama assissinated”.

Προφανώς και το Fox News είχε πέσει θύμα hacking, αφού τα tweets όσο πήγαιναν και γίνονταν πιο “διασκεδαστικά” παρέχοντας λεπτομέρειες όπως ότι ο Ομπαμα δέχτηκε δύο σφαίρες την ώρα που δειπνούσε σε εστιατόριο στην Αϊόβα.

Μάλιστα ένα δεύτερο tweet έγραφε ότι ο Ομπάμα δέχτηκε δύο σφαίρες μία στο λαιμό και μία στα πλευρά και αιμορραγούσε ασταμάτητα.

PostHeaderIcon ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Επιστήμονες έκαναν μεταμόσχευση μήτρας

 

νέα ελπίδα διαγράφεται στον ορίζοντα για τις γυναίκες που δεν είναι σε θέση να γίνουν μητέρες, εξαιτίας κάποιας βλάβης της μήτρας τους.
Ομάδα επιστημόνων, με έδρα την Στοκχόλμη, μετά από έρευνα 10 ετών, ανακοινώνει σήμερα ότι η μεταμόσχευση μήτρας είναι εφικτή.

PostHeaderIcon Οι διαπραγματεύσεις της οικογένειας Παπανδρέου με τους δανειστές στην πλάτη του Ευ. Βενιζέλου...


Την ώρα που ο Ευ. Βενιζέλος συζητούσε πωλήσεις και περικοπές με τους δανειστές μας για να πάρει τα 12 δις της πέμπτης δόσης ο Γ. Παπανδρέου μιλούσε στη Σοσιαλιστική Διεθνή για ένα νέο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. Μετά την αποσταθεροποίηση που βίωσε ο πρωθυπουργός τις προηγούμενες εβδομάδες, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η παραίτησή του στον Α. Σαμαρά και ο ανασχηματισμός, σύμφωνα με τους δικούς του ανθρώπους έχει αποκτήσει και πάλι την αυτοκυριαρχία του. Και ενώ όλοι στο ΠΑΣΟΚ τον θεωρούν τελειωμένο ετοιμάζει το μεγάλο ντηλ: την επιμήκυνση του συνόλου του ελληνικού χρέους με δικαίωμα επαναγοράς μέρους του από τη χώρα μας.

PostHeaderIcon Πόσο κόστισαν τα δακρυγόνα που έπεσαν στο Σύνταγμα;

 
Υπολογίζοντας μόνο τη χρήση που έγινε την Τετάρτη
Περισσότερα από 250.000 ευρώ, μόνο για δακρυγόνα κόστισε στον Έλληνα φορολογούμενο η επιχείρηση εκκένωσης της πλατείας Συντάγματος από τους «Αγανακτισμένους» τη δεύτερη ημέρα της 48ωρης απεργίας! Την Τετάρτη που ψηφιζόταν στη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο...

PostHeaderIcon Κως: Ροζ τηλέφωνα σε υπηρεσία του δήμου!

 
Άλλη μια ιστορία "ροζ" τηλεφώνων, που συμβαίνουν κατά καιρούς σε δημόσιες ή δημοτικές υπηρεσίες ήρθε στην επιφάνεια τις τελευταίες ημέρες και "αναστάτωσε" το δήμο και τη δημοτική υπηρεσία που έχει να κάνει με αποκατάσταση βλαβών...

PostHeaderIcon Χακερ αδειάζει τους λογαριασμούς πελατών της Παγκρήτιας

 
 
 Φωτιά έχουν πάρει τα τηλεφώνα της Παγκρήτιας από το πρωί, από αγανακτισμένους πολίτες, οι οποίοι δέχτηκαν μηνύματα πραγματοποίησης συναλλαγών, που όμως δεν έκαναν ποτέ!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απατεώνες χρησιμοποιώντας μια απο τις γνωστές μεθόδους, παγίδευσαν ένα ATM της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής τράπεζας,και αντιγράφοντας τα στοιχεία απο τις κάρτες ανάληψης, περίπου 30 πελατών, δημιούργησαν τις δικές τους κάρτες-αντίγραφα.


PostHeaderIcon Ενώθηκαν οι Doors για να τιμήσουν τον Jim Morrison

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %> 

Σαράντα χρόνια μετά τον θάνατο ο Jim Morrison συνεχίζει να συγκινεί με την αθάνατη μουσική του θαυμαστές και φίλους.

PostHeaderIcon Ένα βήμα πριν το κραχ οι ΗΠΑ


Την ώρα που πάνω από 50 χιλιάδες συμπολίτες μας προσπαθούν να αποκτήσουν πράσινη κάρτα για να μεταναστεύσουν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, οι ΗΠΑ γιορτάζουν σήμερα την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, κυριολεκτικά ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία.

PostHeaderIcon Η εξωσωματική γονιμοποίηση αυξάνει τον κίνδυνο για σύνδρομο Down

Η εξωσωματική γονιμοποίηση αυξάνει τον κίνδυνο για σύνδρομο Down 
 
Η εξωσωματική γονιμοποίηση μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο να γεννηθεί ένα μωρό με το σύνδρομο Down, καθώς οι υψηλές δόσεις των ορμονικών φαρμάκων που συνοδεύουν την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή ενδέχεται να προκαλέσουν γενετικές ανωμαλίες στα ωάρια, ιδίως των γυναικών άνω των 35 ετών, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα.
Οι ερευνητές από οκτώ χώρες, με επικεφαλής τον Άλαν Χαντισάιντ, διευθυντή του Κέντρου Γονιμότητας, Γυναικολογίας και Γενετικής της Γέφυρας του Λονδίνου, παρουσίασαν τη σχετική μελέτη στο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE) στη Στοκχόλμη, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο και τη βρετανική «Guardian».


PostHeaderIcon Σε ελεύθερη πτώση η αγορά πληροφορικής


Για ακόμη δύο αρνητικές χρονιές στον κλάδο της πληροφορικής και επικοινωνιών στην Ελλάδα κάνει λόγο το European Information Technology Observatory (EITO), διαβλέποντας ότι η συνολική αξία της αγοράς φέτος θα μειωθεί κατά 5,3% σε σχέση με το 2010, διαμορφούμενη στα 7,954 δισ. ευρώ. 

PostHeaderIcon Φονικός ιός στα ράφια της Lidl

Την άμεση ανάκληση κατεψυγμένων προϊόντων κρέατος, τα οποία εισήχθησαν από τη Γερμανία και περιείχαν επικίνδυνο στέλεχος του ιού, διέταξε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

Ο ΕΦΕΤ εντόπισε σε κατάστημα της αλυσίδας LIDL στη Β. Ελλάδα το παθογόνο βακτήριο E.coli O157 σε κατεψυγμένο προϊόν κιμά βοδινού κρέατος και σε κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια, επίσης βοδινού κρέατ
Ο ΕΦΕΤ εντόπισε σε κατάστημα της αλυσίδας LIDL στη Β. Ελλάδα το παθογόνο βακτήριο E.coli O157 σε κατεψυγμένο προϊόν κιμά βοδινού κρέατος και σε κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια, επίσης βοδινού κρέατος

PostHeaderIcon Σαν σήμερα


362 π.Χ: Ο Επαμεινώνδας νικά στη Μαντίνεια τους Σπαρτιάτες και τους Αθηναίους, χρησιμοποιώντας τον σχηματισμό της λοξής φάλαγγας.

1776: Ο Τόμας Τζέφερσον διαβάζει τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας. Μέσα από τις φλόγες της επανάστασης των αποικιών εναντίον της μητροπολιτικής Βρετανίας γεννιούνται οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

1909: Συγκροτείται στην Αθήνα ο «Στρατιωτικός Σύνδεσμος», μία ομάδα αξιωματικών που προετοίμασε την επανάσταση στο Γουδί τον ίδιο χρόνο και έφερε στην εξουσία τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

1943: Ξεκινά η Μάχη του Κουρσκ, η μεγαλύτερη πολεμική αντιπαράθεση της ιστορίας με άρματα μάχης. Στην αρματομαχία ενεπλάκησαν 6.200 γερμανικά και σοβιετικά τανκς.

1976: Η επιδρομή στο Έντεμπε της Ουγκάντας. Ισραηλινοί κομάντος απελευθερώνουν τους 103 επιβάτες αεροπλάνου της Air France που είχε καταληφθεί από παλαιστίνιους και γερμανούς τρομοκράτες πάνω από την Κόρινθο.

2004: Η Εθνική Ελλάδος στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο, νικώντας στον τελικό τη διοργανώτρια Πορτογαλία με 1-0. Το γκολ σημείωσε στο 56ο λεπτό ο Άγγελος Χαριστέας.

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 04/07/2011


Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα ε λίγες μόνο νεφώσεις στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011.

PostHeaderIcon Καλημέρα!!!


Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin