Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Google: Φωνητικές αναζητήσεις και στους υπολογιστές


Οι χρήστες θα μπορούν πλέον να πραγματοποιούν αναζητήσεις στο διαδίκτυο μέσω της Google, δίνοντας όχι πια γραπτές, αλλά φωνητικές εντολές (αρχικά στην αγγλική γλώσσα), μέσα από τον προσωπικό επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή του σπιτιού ή του γραφείου τους, χωρίς να χρειάζεται να καταφύγουν στη βοήθεια του πληκτρολογίου.

Η φωνητική αναζήτηση ήταν δυνατή, εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, στις «έξυπνες» κινητές συσκευές, όμως πλέον επεκτείνεται σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Ο χρήστης αρκεί να έχει ένα μικρόφωνο (εξωτερικό ή εσωτερικό) στο μηχάνημά του, καθώς επίσης το πρόγραμμα πλοήγησης Google Chrome (κανένα άλλο πρόγραμμα browser δεν υποστηρίζει, προς το παρόν τουλάχιστον, την φωνητική αναζήτηση) ή το λειτουργικό Android, αν πρόκειται για κινητό.

PostHeaderIcon Και το όνομα αυτού: Λουκάς Παπαδήμος!

 
 
 
Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου φέρεται ότι έχουν συμφωνήσει στο πρόσωπο που θα ηγηθεί της κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Πρόκειται για τον Λουκά Παπαδήμο, πρώην διευθυντή της Τράπεζας της Ελλάδας και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν παραιτείται τις πρωθυπουργία και θα ηγηθεί των διαπραγματεύσεων για την κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Ο όρός που έχει θέσει,  είναι ότι η νέα κυβέρνηση δεν θα ασχοληθεί μόνο με την επανδιαπραγμάτευση του μνημονίου, αλλά θα προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις και "θα συγκρουστεί με τα συμφέροντα". Δεν θα είναι δηλαδή κυβέρνηση μερικών  μηνών, αλλά θα αναλάβει με μακροπρόθεσμους στόχους.


PostHeaderIcon Στους τριάντα οι τραυματίες από τα επεισόδια

Τριάντα είναι οι τραυματίες που διακομίσθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό, από τα επεισόδια, που σημειώθηκαν νωρίτερα στην πλατεία Συντάγματος, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης και διαμαρτυρίας ενάντια στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Πρόκειται για 29 άντρες και μία γυναίκα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, οκτώ από τους τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.



PostHeaderIcon Νηστεία... λόγω κρίσης

Σύμφωνα με την έρευνα, οι καταναλωτές για αρκετά προϊόντα αναζητούν ομοειδή χαμηλότερης τιμής 

 Εξι στα δέκα νοικοκυριά μείωσαν την κατανάλωση βοδινού και χοιρινού κρέατος, καθώς και ψαριών, ενώ ένα ποσοστό 20% δεν αγοράζει καθόλου αλλαντικά, γλυκά και οινοπνευματώδη ποτά, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την επίδραση της κρίσης στην καταναλωτική συμπεριφορά των κατοίκων. 


PostHeaderIcon Χαμομήλι: ένα βότανο με θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες

Χαμομήλι: ένα βότανο με θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες 
Χαμομήλι το ευγενές: chamaemelum nobile. Γνωστό από τα χρόνια της αρχαιότητας για τις θαυματουργές – κυρίως καταπραϋντικές - ιδιότητες του, το βότανο αυτό δεν πρέπει να λείπε από το ντουλάπι του σπιτιού, καθώς χρησιμεύει δια πάσα νόσον.


PostHeaderIcon Στους 38 ανήλθε ο αριθμός των θυμάτων του E.coli

Στους 38 ανήλθε ο αριθμός των θυμάτων του E.coli 
 
Αλλος ένας άνθρωπος πέθανε από το βακτήριο E.coli στη Γερμανία, ανεβάζοντας σε 38 το συνολικό αριθμό των νεκρών στην Ευρώπη, οι 37 από τους οποίους στη Γερμανία και ένας στη Σουηδία.
Νέο θύμα της επιδημίας είναι μια 90χρονη, η οποία υπέκυψε το τελευταίο 24ωρο στο Αμβούργο. Επίσης το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 15 νέα κρούσματα από το βακτήριο E.coli.

PostHeaderIcon Παρέμβαση του προέδρου της Δημοκρατίας ζητούν 35 άνθρωποι του πολιτισμού

 

 Με την ενυπόγραφη επιστολή που ακολουθεί, 35 άνθρωποι των τεχνών και του πολιτισμού της χώρας κάνουν έκκληση στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, για άμεση παρέμβαση. 

Έκκληση προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια κάνουν σήμερα τριανταπέντε άνθρωποι του πολιτισμού και των Τεχνών της χώρας υπογράφοντας το παρακάτω κείμενο.

PostHeaderIcon Ξήλωσαν την ταράτσα σχολείου για να κλέψουν τον χαλκό!

 

 Ούτε τα μικρά παιδιά που φιλοξενούνται στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο της Νέας Αλικαρνασσού, στο Ηράκλειο Κρήτης, δεν σεβάστηκαν οι τρεις «κυνηγοί του χαλκού» που σκαρφάλωσαν στην ταράτσα του κτιρίου
και «ξήλωσαν» με κόφτη τον χαλκό!

PostHeaderIcon Ξανασυγκεντρώνονται στο Σύνταγμα και χορεύουν οι «αγανακτισμένοι»

Ξανασυγκεντρώνονται στο Σύνταγμα και χορεύουν οι «αγανακτισμένοι» 
Στην πλατεία Συντάγματος επιστρέφουν και πάλι οι διαδηλωτές μετά τις σφοδρές συγκρούσεις κουκουλοφόρων και αστυνομικών  στην πλατεία Συντάγματος.


PostHeaderIcon Έκαναν το γάμο τους στο..... νεκροταφείο!

Έκαναν το γάμο τους στο..... νεκροταφείο! 
Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξαν  δύο ζευγάρια από την Κίνα πάνω από εκατοντάδες ταφόπλακες.Ο WuDi παντρεύτηκε την Xi Yang  και ο Wei Jian τη Lin όχι σε εκκλησία αλλά σε νεκροταφείο.

Οι δύο νύφες «έσκασαν μύτη» με λευκά νυφικά κρατώντας χρωματιστά μπαλόνια στο χέρι ενώ οι γαμπροί  φορώντας κοστούμια και χρωματιστές γραβάτες.


PostHeaderIcon Παπανδρέου: Ξεκινάω αύριο διαβουλεύσεις με τα κόμματα για οικουμενική κυβέρνηση με άλλον πρωθυπουργό

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις τα τελευταία λεπτά μετά την επικοινωνία που είχε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά και όλα δείχνουν πως οι επόμενες ημέρες θα αλλάξουν για πάντα την πολιτική ζωή του τόπου όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα. 

Η πρόταση για Οικουμενική Κυβέρνηση με άλλον πρωθυπουργό έγινε κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά και στην αρχή είχε αναφερθεί πως ήταν πρόταση του Αντώνη Σαμαρά. Αρκετή ώρα αργότερα, συνεργάτες του πρωθυπουργού διέρρεαν ωστόσο ότι η πρόταση αυτή δεν ήταν της Ν.Δ. αλλά του ίδιου του πρωθυπουργού. 

PostHeaderIcon Βόμβα Βρεττού: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση!

 
 
 Νέα βόμβα στα θεμέλια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, αυτήν την φορά από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Ντίνο Βρεττό!

Ο εκλεγόμενος στον νομό Αττικής βουλευτής ζήτησε την παραίτηση της κυβέρνησης, την αντικατάσταση υπουργών με προτεραιότητα εκείνου των Οικονομικών καθώς και την επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου…

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βρεττού έχει ως εξής:

PostHeaderIcon Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, εφόρμησαν με τις μηχανές, πάνω στο πλήθος...


Πανικός και τραυματίες...
Την στιγμή που φαινόταν ότι τα πράγματα ηρεμούν, η ομάδα ΔΙΑΣ με μια αψυχολόγητη και βάρβαρη ενέργειά της, πυροδότησε στο...βάθος της οδού Φιλελλήνων νέα ένταση.
Οι διαδηλωτές προσπαθούσαν να ανοίξουν χώρο προκειμένου να περάσει ένα ασθενοφόρο, όταν έγινε η επίθεση -καμικάζι των δικυκλιστών της Αστυνομίας.
Τρεις φορές εφόρμησαν στο πλήθος.
Προκλήθηκε πανικός και υπάρχουν τραυματίες...  



PostHeaderIcon Η El Pais για τους Αγανακτισμένους της Ελλάδας…


Η ισπανική εφημερίδα «El Pais» δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να μην ασχοληθεί με την ογκώδη διαδήλωση των Ελλήνων στη πλατεία Συντάγματος . Μην ξεχνάμε πως οι Ισπανοί λίγο καιρό πριν μας φώναζαν να ξυπνήσουμε. Και το κάναμε. Άρθρο με τίτλο: «H τρίτη γενική απεργία, που συνοδεύεται με ταραχές, παραλύει την Ελλάδα». Το δημοσίευμα αναφέρει τις διενέξεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών που βρίσκονται  σε εξέλιξη  έξω από τη Βουλή. Αναφέρονται τα συνθήματα του Αγανακτισμένου πλήθους και δίνεται η εικόνα της πλήρης αποσύνθεσης της Αθήνας. Όταν εμείς ξυπνάμε από το λήθαργό, δύσκολα ξαναπέφτουμε σε αυτόν φίλοι Ισπανοί.

PostHeaderIcon "Άτακτη" υποχώρηση Παπακωνσταντίνου: Ηπιότερα τα μέτρα - Δείτε τις αλλαγές

 
 
 

Μπροστά σε ένα εκρηκτικό πολιτικό κλίμα ο κ. Παπακωνσταντίνου υποχώρησε και ανακοίνωσε ηπιότερα μέτρα κατά τη διάρκεια του ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ.

Το αφορολόγητο αναφορικά με τον κεφαλικό φόρο παραμένει στις 12.000 ευρώ κι από κει και πέρα κλιμακώνεται ως εξής:

PostHeaderIcon Ομάδες κουκουλοφόρων εισέβαλαν σε ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος


Έσπασαν την τζαμαρία και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στον χώρο υποδοχής

Επιδρομή στο ξενοδοχείο «King George», της πλατείας Συντάγματος, έκαναν πριν λίγο ομάδες ταραξιών. Οι άγνωστοι κουκουλοφόροι έσπασαν την τζαμαρία του ξενοδοχείου, εισέβαλαν στο εσωτερικό του και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στον χώρο υποδοχής.


PostHeaderIcon Για τις 4 Ιουλίου αναβλήθηκε η αίτηση πτώχευσης του ΑLTER

 
 
Για τις 4 Ιουλίου αναβλήθηκε σήμερα λόγω απεργίας των δικαστικών υπαλλήλων, η συζήτηση από το Πρωτοδικείο Αθήνας της αίτησης του τηλεοπτικού σταθμού Alter για υπαγωγή του στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. 


PostHeaderIcon Ισπανία : Με ελικόπτερο οι βουλευτές για το φόβο των Indignados


Με ελικόπτερα καταφθάνουν στο κοινοβούλιο της Καταλωνίας οι βουλευτές, καθώς χιλιάδες Αγανακτισμένοι έχουν αποκλείσει την είσοδο της βουλής, όπου έχει προγραμματιστεί για σήμερα η συζήτηση και ψήφιση του προϋπολογισμού λιτότητας για την ημιαυτόνομη περιοχή της Ισπανίας.
Χιλιάδες Καταλανοί Αγανακτισμένοι έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στο κοινοβούλιο της Καταλωνίας το οποίο αναμένεται σήμερα να συζητήσει τον προϋπολογισμό λιτότητας για την περιοχή, όπως προέκυψε μετά τα σκληρά μέτρα περικοπών της κεντρικής κυβέρνησης της Μαδρίτης.


πηγή

PostHeaderIcon Προβλήματα από τη νεροποντή στη Θεσσαλονίκη

 

 Πλημμυρισμένα υπόγεια και δρόμους και κυκλοφοριακή συμφόρηση, προκάλεσε η καλοκαιρινή νεροποντή που έπληξε τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές, λίγο μετά το μεσημέρι.

PostHeaderIcon Έκκληση Αγανακτισμένων για προμήθεια ιατρικού υλικού


Προκειμένου να περιθάλψουν τους τραυματίες διαδηλωτές

Η ομάδα ιατρικής περίθαλψης του κινήματος των Αγανακτισμένων στην πλατεία Συντάγματος κάνει έκκληση για προμήθεια ιατρικού υλικού, όπως γάζες και μαλόξ, προκειμένου να περιθάλψουν τους τραυματίες διαδηλωτές και να αντιμετωπίσουν τα δυσάρεστα συμπτώματα από την εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, που έγινε στο κέντρο της Αθήνας.



PostHeaderIcon Εννέα τραυματίες από τα επεισόδια


Οκτώ τραυματίες διακομίσθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό από τα επεισόδια, που σημειώνονται από νωρίς το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος. Για την κατάσταση των τραυματιών αναμένονται ανακοινώσεις από το υπουργείο Υγείας. Σημειώνεται ότι ένας τραυματίας αστυνομικός διακομίσθηκε νωρίτερα στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Το κέντρο έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης και η κατάσταση μοιάζει με καζάνι που βράζει.

PostHeaderIcon Ψάρεψε 150 κιλά Τόνο!


O 35χρονος ερασιτέχνης ψαράς Eli Saban από το Ashdod του Ισραήλ ξεκινώντας την καθιερωμένη του βόλτα στην θάλασσα για ψάρεμα δεν γνώριζε τι θα τον περίμενε.
Ο τυχερός Saban προσπαθούσε να συνέλθει για αρκετή ώρα όταν συνειδητοποίησε ότι ψάρεψε Τόνο που ζύγιζε.. 150 κιλά. 


PostHeaderIcon Le Parisien: «Χιλιάδες διαδηλωτές μπροστά στη Βουλή»


Η γαλλική εφημερίδα Le Parisien στην ηλεκτρονική της σελίδα δίνει εικόνες από το κέντρο της Αθήνας. Με τίτλο: «εκατομμύρια διαδηλωτές μπροστά στο Κοινοβούλιο» το άρθρο περιγράφει τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας. Μιλά για τους χιλιάδες Αγανακτισμένους ‘Ελληνες  που περικύκλωσαν τη Βουλή προσπαθώντας να αποτρέψουν την επιβολή των σκληρών μέτρων που επιβάλλει το Μνημόνιο ΝΟ2.




PostHeaderIcon Επιστολή υπέρ του Μεσοπρόθεσμου υπογράφουν 11 Έλληνες καθηγητές

Επιστολή υπέρ του Μεσοπρόθεσμου υπογράφουν 11 Έλληνες καθηγητές πανεπιστημίου 

Επιστολή υπογράφουν 11 Έλληνες καθηγητές πανεπιστημίου όπου ζητούν από τους πολίτες να δουν με απλή λογική την οικονομική κρίση ως κατάσταση δυσχερώς αναστρέψιμη, και να προσπαθήσουμε σαν λαός να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη του ευατού μας και των ξένων, έχοντας χάσει τη μάχη της ανάπτυξης.

PostHeaderIcon «Το Facebook έφτασε αριθμητικά στα όριά του», λένε οι ειδικοί

«Το Facebook έφτασε αριθμητικά στα όριά του», λένε οι ειδικοί 
Το Facebook, ο απόλυτος κυρίαρχος της κοινωνικής δικτύωσης στο Ιντερνετ, έφτασε στο ζενίθ της δημοτικότητας του και από εδώ και στο εφεξής θα αρχίσει η πτώση του. Αυτό τουλάχιστον προβλέπουν βρετανοί ειδικοί, μελετώντας τις μεγάλες απώλειες και πτώσεις που έχει παρουσιάσει τον τελευταίο καιρό ο δημοφιλής ιστότοπος στην Βρετανία, στις ΗΠΑ και στον Καναδά.



PostHeaderIcon Στο προεδρικό Μέγαρο αύριο ο Γ. Καρατζαφέρης

Δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα γίνει αύριο, στη 1:30 μετά το μεσημέρι, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

 
Το γραφείο τύπου του κόμματος εξέδωσε ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας "κινήσεις εντυπωσιασμού, κενές περιεχομένου", που "επιδεινώνουν το ήδη βαρύ κλίμα" τις πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού. 

PostHeaderIcon Κουκουλοφόρος με αστυνομική ταυτότητα

 
 
Το κράτος έστειλε και πάλι τα παιδιά του για να μπορούν μετά ήρεμοι να λένε για τα επεισόδια και να μην ασχολούνται με την ουσία.
Διαδηλωτές ακινητοποίησαν κουκουλοφόρο, ο οποίος είχε αστυνομική ταυτότητα. Την είδηση διέδοσαν αυτόπτεις μάρτυρες!
Πληροφορίες θέλουν το άτομο που τραυματίστηκε στα επεισόδια έξω από το Μεγάλη Βρετάνια, να είναι κουκουλοφόρος που είχε πάνω του αστυνομική ταυτότητα. 

PostHeaderIcon Πεδίο μάχης και το κέντρο των Ιωαννίνων


Ένταση μπροστά στο κτίριο της περιφέρειας Ηπείρου

Ομάδα αντιεξουσιαστών βρέθηκε σε αντιπαράθεση με διμοιρία των ΜΑΤ μπροστά από το κτίριο της περιφέρειας Ηπείρου.

Κλειστή παραμένει η λεωφόρος Δωδώνης.

PostHeaderIcon Η στάση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου συνδέεται με τη θνησιγένεια

Τα ευρήματα θα πρέπει να επιβεβαιωθούν από έρευνες με μεγαλύτερα δείγματα 
 
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Όκλαντ στη Νέα Ζηλανδία διερευνούν κατά πόσο η στάση που επιλέγει η γυναίκα να κοιμηθεί κατά τα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης επηρεάζει τον κίνδυνο θνησιγενούς νεογνού, καθώς διαθέτουν ενδείξεις ότι μπορεί να υπάρχει συσχετισμός. Οι ειδικοί συνέκριναν 155 γυναίκες τον οποίων η κύηση κατέληξε σε θνησιγένεια με 310 που είχαν φυσιολογικές κυήσεις. Η ύπνωση στην δεξιά πλευρά ή σε ύπτια στάση διπλασίαζε (αλλά μόνο για τις τέσσερις στις 1.000 γυναίκες) τον κίνδυνο, συγκριτικά με όσες γυναίκες επέλεγαν να κοιμηθούν στο αριστερό πλευρό. Η στάση αυτή βοηθά την ροή του αίματος προς το έμβρυο, καθώς τα μείζονα αιμοφόρα αγγεία της μητέρα δεν επιβαρύνονται από το βάρος της μήτρας.

PostHeaderIcon Ογκώδεις διαδηλώσεις και στη Θεσσαλονίκη παρά τη δυνατή βροχή


Μεγάλες σε όγκο και παλμό, παρά την καταρρακτώδη βροχή, ήταν οι δύο βασικές απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες που πραγματοποιήθηκαν, στο πλαίσιο της 24ωρη πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν από κοινού ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

PostHeaderIcon Έλληνας ερευνητής της ΙΒΜ κατασκεύασε πρωτοποριακό κύκλωμα Η/Υ


Για μια ακόμη φορά οι ικανότητες ενός Έλληνα επιστήμονα έλαμψαν σε μια άλλη χώρα.
Ερευνητές του αμερικανικού κολοσσού της πληροφορικής ΙΒΜ, με επικεφαλής τον φυσικοχημικό Φαίδωνα Αβούρη, δημιούργησαν το πρώτο κύκλωμα υψηλής ταχύτητας από γραφένιο, στο οποίο όλα τα στοιχεία είναι ολοκληρωμένα σε ένα μοναδικό “τσιπάκι”.
Πρόκειται για μια παγκόσμια “πρωτιά” και ένα σημαντικό βήμα για τη δημιουργία μιας νέας γενιάς ηλεκτρονικών βασισμένων στο γραφένιο και όχι στο πυρίτιο όπως μέχρι σήμερα, με δυνητικές εφαρμογές από τις ασύρματες επικοινωνίες μέχρι τους ενισχυτές.



PostHeaderIcon Χτύπησαν τον περιφερειάρχη Ηπείρου


Επεισόδια στη νομαρχία Ιωαννίνων

Χτυπήματα από διαδηλωτές δέχτηκε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καρχιμάνης την ώρα που προσπαθούσε να μπει στο κτίριο της νομαρχίας από την πίσω πόρτα.

Οι διαδηλωτές άρχισαν να τον χτυπούν με αποτέλεσμα να παρέμβουν τα ΜΑΤ,  να γίνει ρίψη χημικών και η πόρτα της νομαρχίας να ανοίξει με κλωτσιές!


PostHeaderIcon Έσπασαν το αυτοκίνητο του Λοβέρδου έξω από τη Βουλή

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %> 

Επίθεση από αγανακτισμένους πολίτες δέχθηκε πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέδρος, πριν εισέλθει στη Βουλή. Συγκεκριμένα, διαδηλωτές σταμάτησαν το αυτοκίνητο του υπουργού κ. Λοβέρδου κοντά στο άγαλμα του Τρούμαν.

Επιτέθηκαν εναντίον του, έσπασαν τους υαλοκαθαριστήρες, ενώ του πετούσαν πέτρες και μπουκάλια με νερό.

PostHeaderIcon Επίθεση στο Τάσο Τέλλογλου στο κέντρο της Αθήνας

 
 
 Θύμα επίθεσης στο κέντρο της Αθήνας έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου.

Ενώ ο δημοσιογράφος περπατούσε στην οδό Καραγιώργη Σερβίας αρχικά προπηλακίστηκε από ομάδα αγνώστων, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε επίθεση από έναν άντρα στην οδό Λέκκα.


PostHeaderIcon Το αν θα γίνεις γκέι θα κριθεί...στη γέννα!

"Εάν είσαι γκέι, θα είσαι από τη γέννηση σου", αναφέρουν αμερικανοί επιστήμονες που υποστηρίζουν ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός διαμορφώνεται... στη γέννα.


Η σεξουαλική κλίση δεν είναι αποτέλεσμα επιλογής, αλλά σχετίζεται με βιολογικούς παράγοντες που ακολουθούν τη διαδικασία της γέννας, αναφέρει ο νευρολόγος Τζερόμ Γκόλντσταϊν


PostHeaderIcon Ο αρχηγός της ΕΥΠ στο Μέγαρο Μαξίμου!

Ο αρχηγός της ΕΥΠ κ. Κωνσταντίνος Μπίκας 

 Ερωτηματικά προξενεί η συνάντηση που είχε, λίγο πριν το ραντεβού του με τον Κάρολο Παπούλια, ο πρωθυπουργός.

Και αυτό γιατί, στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου, τον επισκέφθηκε ο αρχηγός της ΕΥΠ κ. Κωνσταντίνος Μπίκας!


PostHeaderIcon Το Spiegel για τους «Αγανακτισμένους»


Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν θα μπορούσαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να μην ασχοληθούν με τις σημερινές κινητοποιήσεις των Ελλήνων «Αγανακτισμένων».
Το γερμανικό περιοδικό Spiegel αφιερώνει ολόκληρο άρθρο στη σημερινή κατάσταση της χώρας. Ο τίτλος είναι:
«Οι διαδηλωτές θέλουν να παραλύσουν την Ελλάδα».

PostHeaderIcon Θα γεννήσει τα παιδιά της με την μήτρα της μητέρας της!

 

56χρονη από τη Σουηδία θα δωρίσει την μήτρα της στην κόρη της για να μπορέσει να κάνει τα δικά της παιδιά.


PostHeaderIcon Γιατί ο Ομπάμα “καίγεται” να σωθεί η Ελλάδα


 
 
Την άνοιξη του 2010 είχε χρειαστεί να παρέμβει προσωπικά ο πρόεδρος Ομπάμα και να ζητήσει από τις κωλυσιεργούσες ηγεσίες της Ευρώπης -και κυρίως από τη γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ- να πάψουν να “σέρνουν τα πόδια τους” και να πάρουν απόφαση να στηρίξουν την Ελλάδα, αποτρέποντας μία άτακτη χρεοκοπία της χώρας μας.

PostHeaderIcon Διάγγελμα Παπανδρέου από το Μαξίμου

Διάγγελμα Παπανδρέου από το Μαξίμου 
Xωρίς να κάνει καμία απολύτως δήλωση, έφυγε ο κ. Παπανδρέου από το Προεδρικό Μέγαρο. Η συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια κράτησε μία ώρα.

Ο κ. Παπανδρέου θα συνεχίσει τις τηλεφωνικές του επικοινωνίες με τους πολιτικούς αρχηγούς. Δηλαδή, αναμένεται να μιλήσει με τους κ.κ. Σαμαρά, Καρατζαφέρη και Τσίπρα, καθώς ήδη μίλησε με την κα. Παπαρήγα και τον κ. Κουβέλη.


PostHeaderIcon Σχεδίαζαν την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Καραμανλή!

 
Άκρως απόρρητα έγγραφα του επονομαζόμενου ως Σχεδίου «Πυθία Ι» αποκαλύπτεται πως είχε στόχο τη δολoφονία του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή! To απόρρητο έγγραφο περιέχει αποσπάσματα Δελτίου Πληροφοριών που προέρχονται από Ρώσο Αξιωματούχο με φερόμενη πηγή προέλευσης την FSB (Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας).


PostHeaderIcon Πρωτοσέλιδο στους NY Times, η εγκληματικότητα στην Αθήνα.

 

Τη …τιμητική μας έχουμε πάλι στη πρώτη σελίδα της ηλεκτρονικής έκδοσης των New York Times.Κι αυτή τη φορά όχι για το χρέος και την οικονομία,αλλά για την αλαμτώδη αύξηση της εγκληματικότητας στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα,σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της αστυνομίας για το 2010 τα κρούσματα ληστειών διπλασιάστηκαν,οι ληστείες εναντίον οδηγών ταξί τετραπλασιάστηκαν και οι ανθρωποκτονίες παρουσίασαν αύξηση 50%!

PostHeaderIcon Ελληνική απάντηση στην πρόκληση των Σκοπιανών με το άγαλμα του Μεγ. Αλεξάνδρου

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %> 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά της ηγεσίας της ΠΓΔΜ για την προκλητική τοποθέτηση του αγάλματος του Μεγ. Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων.

PostHeaderIcon "Βουτιά" στο Χρηματιστήριο

 

Πάνω από 4% υποχώρησε ο Γενικός Δείκτης του Χ.Α. εξαιτίας της τεταμένης πολιτικής κατάστασης και των πρωτοφανών κινητοποιήσεων στο κέντρο της Αθήνας, αγγίζοντας τη χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 14 ετών.

PostHeaderIcon Bουλγαρία: Προεδρικές και δημοτικές εκλογές μέσα σε μία εβδομάδα


Οι προεδρικές εκλογές στη Βουλγαρία θα διεξαχθούν στις 23 και 30 Οκτωβρίου, όπως και οι δημοτικές, αποφάσισε σήμερα το βουλγαρικό Κοινοβούλιο.

Η θητεία του απερχόμενου σοσιαλιστή προέδρου Γκεόργκι Παρβάνοφ, η οποία άρχισε το 2006, λήγει στις 22 Ιανουαρίου. Εχοντας ήδη δυο πενταετείς θητείες στο ενεργητικό του, ο Παρβάνοφ δεν μπορεί να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

PostHeaderIcon Τραυματίστηκε 25χρονος διαδηλωτής

 
 
 Στο ιατρείο της Βουλής μεταφέρθηκε ένας 25χρονος διαδηλωτής που τραυματίστηκε σε επεισόδια μπροστά από τη Βουλή πιθανότατα από φωτοβολίδα.
 
 

PostHeaderIcon Οι επώνυμοι φωτογραφίζονται γυμνοί σε καμπάνια για την Αθήνα

οι επώνυμοι τα βγάζουν όλα και μιλούν για την πόλη τους! Η Αθήνα που τους γοητεύει, που τους συναρπάζει και που ενίοτε τους πληγώνει. Μια πρωτοβουλία του free press Lifο η οποία έχει γίνει πλέον trend και αν μη τι άλλο μας δίνει όμορφα αισθητικά αποτελέσματα.

. Πρόκειται για τον Αμερικανό καλλιτέχνη που δημιουργεί γιγαντιαία ταμπλό βιβάν από γυμνούς ανθρώπους σε κεντρικά σημεία των μητροπόλεων του πλανήτη. Χιλιάδες γυμνά σώματα ακίνητα, συνήθως ξαπλωμένα, δημιουργούν αλλόκοσμους σχηματισμούς στα αστικά τοπία - στην Έκτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, μπροστά στο Μουσείο «Φρίντα Κάλο» του Μέξικο Σίτι, στο Σίδνεϋ, στο Καράκας, στη Βαρκελώνη, στο Σάο Πάολο, στη Μόσχα - ένα εξελισσόμενο ινσταλέισον, που έχει γίνει σε 75 σημεία από το 1992 μέχρι σήμερα.

Γιατί το γυμνό από μόνο του δεν είναι καθόλου χυδαίο! Και αυτή η καμπάνια για την Αθήνα το αποδεικνύει. Οι επώνυμοι που φωτογραφήθηκαν γυμνοί είναι η Νάντια Μπουλέ, ο Γιώργος Καραμίχος, η Ληδία Παπαιωάννου, ο Δημήτρης Βλάχος, η Μαρία Κορινθίου και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.
 

PostHeaderIcon Λαμία: Αγανακτισμένοι κατέλαβαν το κτίριο της Περιφέρειας Στερεάς

 
Αγανακτισμένοι πολίτες της Λαμίας πριν από λίγη ώρα, υπό καταρρακτώδη βροχή, έκαναν "ντου" και κατέλαβαν το κτίριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Κατά την είσοδό τους στο κτίριο, απειλήθηκαν επεισόδια με τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην είσοδο, αλλά τελικά επικράτησε η σύνεση και μπήκαν ειρηνικά.


PostHeaderIcon Έξω από τη Βουλή και οι ισπανοί Αγανακτισμένοι!

 
Περίπου 2.000 Αγανακτισμένοι συγκεντρώθηκαν σήμερα γύρω από το πάρκο της Σιουνταντέλα στη Βαρκελόνη, όπου βρίσκεται το κτίριο του Κοινοβουλίου σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν την είσοδο στο καταλανικό Κοινοβούλιο τοπικών βουλευτών.
Ισχυρή αστυνομική δύναμη σχημάτισε διάδρομο ασφαλείας για να επιτρέψει την είσοδο των βουλευτών στο Κοινοβούλιο, όπου πρόκειται να συζητηθεί σήμερα και αύριο ο τοπικός προϋπολογισμός, ο οποίος προβλέπει σημαντικές περικοπές στις δαπάνες στους τομείς της υγείας και της παιδείας.

PostHeaderIcon Μια απίθανη ιστορία με κοκαΐνη και σεξ!


Για την 23η Ιουνίου 2011 διεκόπη από το Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου η δίκη με κατηγορούμενους για χρήση από κοινού κοκαΐνης, για προμήθεια προς ιδίαν χρήση κοκαΐνης αλλά και για εξαναγκασμό σε χρήση κοκαΐνης τρείς γνωστούς επιχειρηματίες της Κω που φέρονται να υποχρέωσαν μια 23χρονη κονσοματρίς, υπήκοο Αλβανίας, να κάνει χρήση προκειμένου να έλθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί της!

Οι τρεις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του νησιού. 

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin