Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Τον σταμάτησαν για έλεγχο και αυτός πνίγηκε

 
 Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της Τροχαίας και του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, αλλά και πολίτες, με την τροπή που πήρε ένας απλός έλεγχος, μέσα στην πόλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 24χρονος οδηγός, μόλις είδε το σήμα των Αστυνομικών, εγκατέλειψε το όχημα του, στο ύψος της Alpha Bank στο κέντρο της Αμφιλοχίας και τρέχοντας, έπεσε στη θάλασσα.



PostHeaderIcon Financial Times: «Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα»

Σε δημοσίευμά τους οι Financial Times επισημαίνουν πως όχι η "άσωτη" Ελλάδα, αλλά η Γερμανία είναι αυτή που χρωστάει στην Ελλάδα. 


Μέσα στο γενικότερο πνεύμα που κυριαρχεί, της συμμόρφωσης των ασώτων και της χρηματοδότησης από τους σώφρονες- εικόνα αληθινή ως ένα βαθμό, σύμφωνα με τους Financial Times- αναφέρουν ότι χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία ακολούθησαν μη βιώσιμες στρατηγικές και ζούσαν με παραπάνω από όσα μπορούσαν. 


PostHeaderIcon Γυμνή αποκάλυψη σε μαθητές δημοτικού

 
 
Η απόφαση ενός σχολείου να κόψει τα δέντρα του στο προαύλιο, έφερε τους μαθητές του αντιμέτωπους με "αποκαλύψεις". Δείτε πώς αντέδρασαν οι... γυμνοί γείτονες Ένα ζευγάρι περήφανων γυμνιστών προκαλούν πονοκέφαλο στο δημοτικό σχολείο Manly Vale στην Αυστραλία.


PostHeaderIcon τι θα λέγατε να καλλιεργήσετε μια καρέκλα;

 
O peter cook είχε από το 1986 την ιδέα να καλλιεργήσει μια καρέκλα! Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, τελικά το έκανε πραγματικότητα 9 χρόνια αργότερα, μαζί με τη σύντροφό του becky northey. Οι δύο τους δημιούργησαν την εταιρία pooktre που ειδικεύεται στην καλλιτεχνική διαμόρφωση δέντρων και θάμνων καθώς αυτά αναπτύσσονται.

PostHeaderIcon Ανθρώπινα κύτταρα μετατρέπονται σε συσκευές λέιζερ

Το ζωντανό λέιζερ στο μικροσκόπιο. Τα ακανόνιστα φωτεινά σχήματα εξαρτώνται από την εσωτερική δομή του κυττάρου (Πηγή: Malte Gather) 
 
Χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι καθρέπτες και την πρωτεΐνη που κάνει κάποιες μέδουσες να φθορίζουν με πράσινο φως, ερευνητές του Χάρβαρντ μετέτρεψαν ανθρώπινα κύτταρα στα πρώτα ζωντανά λέιζερ.

PostHeaderIcon «Χάκερς» κτύπησαν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

«Χάκερς» κτύπησαν το  Διεθνές Νομισματικό Ταμείο 
Μια σοβαρή κυβερνοεπίθεση σημειώθηκε πρόσφατα κατά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, δήλωσαν στους New York Times στελέχη του ΔΝΤ. Τα στελέχη του ΔΝΤ εκτιμούν ότι οι επιθέσεις συνδέονται με κάποια κυβέρνηση και λάμβαναν χώρα αρκετούς μήνες.
Στελέχη του Ταμείου μιλούν για «πολύ μεγάλη παραβίαση» των συστημάτων του ΔΝΤ. Ανάμεσα στα δεδομένα που εκλάπησαν περιλαμβάνονται και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


PostHeaderIcon Σεξ... κατά μόνας στην ψηφιακή εποχή

Σεξ... κατά μόνας στην ψηφιακή εποχή 
 
 
«Προσωπική υπόθεση» αναμένεται να είναι το σεξ και η ερωτική επαφή μέσα στα επόμενα χρόνια όπως ισχυρίζεται τώρα κορυφαία επιστήμονας του ΜΙΤ.
Σύμφωνα με τη Σέρι Τερκλ, διευθύντρια του προγράμματος «Πρωτοβουλία για την Κοινωνία και το Ατομο» του φημισμένου πανεπιστημιακού ιδρύματος, η σεξουαλική μας δραστηριότητα στην ψηφιακή εποχή δεν θα παιχτεί, όπως παλιότερα, με όρους… τετ-α-τετ.

PostHeaderIcon Καλησπέρα... Μαρούσκαααα το Eviannnn :P


Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin