Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

PostHeaderIcon Τα μυστικά του σεξ & τα ζώδια




Κριός: κεφάλι και πρόσωπο
Ο Κριός διεγείρεται περισσότερο, όταν του αγγίζετε το μέτωπο και τους κροτάφους. Του αρέσει να παίζετε με τα μαλλιά του, γι΄αυτό περάστε τα δάχτυλά σας μέσα από αυτά. Στη γυναίκα Κριό αρέσουν τα φιλιά ιδιαίτερα με άντρες που έχουν μούσι ή μουστάκι, Λένιν, Φρόυντ, τέτοια πράγματα. Αν της αγγίξετε ελαφρά τα χείλη, η αίσθηση του φιλιού που θα της αφήσετε, θα είναι απλώς καταπληκτική!

Ταύρος: λαιμός
Ξεκινήστε με ένα απαλό άγγιγμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, και κατεβείτε προς τα κάτω αργά, φιλώντας το λαιμό του. Θα εκπλαγεί, αν του τον αγγίξετε (το λαιμό), ενόσω του φτιάχνετε «τυχαία» τη γραβάτα. Τα αισθησιακά φιλιά και τα απαλά δαγκώματα πρέπει να δίνονται αργά και με φυσικό τρόπο.

Δίδυμοι: χέρια, μπράτσα, ώμοι
Αγγίξτε τα δάχτυλά του, φιλώντας την εσωτερική πλευρά του μπράτσου του, από τον αγκώνα μέχρι τις μασχάλες, αλλά φτύστε την τρίχα, για να μη σας σταθεί στο λαιμό. Θα τον νιώσετε να ανατριχιάζει, για όση ώρα διαρκούν τα προκαταρκτικά.

Καρκίνος: στήθη, στέρνο
Άντρες και γυναίκες είναι ιδιαίτερα δεκτικοί στα γαλλικά φιλιά. Το στήθος είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα μέρη του σώματός τους. Η αντίδρασή τους θα γίνει πολύ πιο πικάντικη, αν χρησιμοποιήσετε το στόμα και το χέρι για να ερεθίσετε τις θηλές τους. Αν πονέσει ελαφρά, αυτό θα τους αυξήσει την ευχαρίστηση. Το γνωστό “πονάω, αλλά…”

Λέων: πλάτη
Καλύτερα να ξεκινήσετε από το μπάνιο. Τρίβοντάς του ελαφρά την πλάτη με ένα σφουγγάρι, θα τον δείτε να μετατρέπεται σε χνουδωτό γατούλη. Για κορυφαία απόλαυση γρατζουνίστε την πλάτη του, αλλά μην του γδάρετε και το τομάρι. Μην ξεχάσετε το ερωτικό μασάζ με αρωματικά λάδια.

Παρθένος: στομάχι
Οι Παρθένοι ανταποκρίνονται αμέσως σεξουαλικά, όταν τους αγγίζετε με τη γλώσσα και τα μαλλιά σας κατά μήκος της κοιλιάς τους. Αφιερώστε εκεί λίγο χρόνο παραπάνω, φιλήστε τον αφαλό του, και θα δείτε πώς ακριβώς λειτουργεί το σύστημα!

Ζυγός: κάτω μέρος της πλάτης και γλουτοί
Μπορείτε εύκολα να διακρίνετε ένα Ζυγό, καθώς διαθέτουν τους πιο καλοσχηματισμένους γλουτούς. Στην πιο καυτή στιγμή, χαϊδέψτε τον πισινό τους, κι αυτό θα τους διεγείρει. Μπορείτε να κάνετε πιο «πιπεράτα» τα πράγματα, αν αγγίξετε με τις θηλές σας το κάτω μέρος της πλάτης τους.

Σκορπιός: σεξουαλικά όργανα
Δεν χρειάζεται να είμαστε και σαΐνια για να μαντέψουμε την πιο ευαίσθητη ζώνη ενός Σκορπιού. Χαϊδέψτε το πέος του κι αυτό θα τον «αγριέψει». Εκείνο όμως που θα τον ανάψει περισσότερο, είναι τα χάδια σας να γίνουν με το στόμα.

Τοξότης: μηροί
Τα χάδια στην εσωτερική πλευρά των μηρών και τα αγγίγματα στην ευρύτερη περιοχή των γεννητικών οργάνων εγγυώνται το σίγουρο ξύπνημα των αισθήσεών του. Η γυναίκα Τοξότης είναι επίσης ευαίσθητη και στα παιχνίδια σας με τα μαλλιά της. Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες, λατρεύουν να τους κάνετε μασάζ στους γοφούς με ζεστό λάδι. Μην τους σωτάρετε!!!

Αιγόκερως: γόνατα
Το πάθος του παίρνει φωτιά όταν τον φιλήσετε κάτω από τα γόνατά του. Για να φτάσετε όμως ως εκεί, θέλει ακροβατικά. Συρθείτε πάνω από το σώμα του, ακουμπώντας τον με τις θηλές σας, και αφιερώστε αρκετό χρόνο στον αφαλό και τους μηρούς του.
Υδροχόος: από τις γάμπες μέχρι τους αστραγάλους
Όλες οι στάσεις που σας επιτρέπουν να αγγίζετε αυτές τις ζώνες, θα παρατείνουν την ευχαρίστησή του. Αν έχει κιρσούς, ευρυαγγείες και φλεβίτιδα θα ξενερώσετε. Είναι δεκτικοί στα απαλά χάδια.

Ιχθείς: πόδια
Ανάβουν αμέσως με ένα μαλακό μασάζ. Χαϊδέψτε τους τρυφερά τις φτέρνες και τα πόδια, προσέχοντας πάντα μη σας κλωτσήσουν. Με τα ακροδάχτυλά σας ή με κάτι απαλό, όπως ένα φτερό αγγίξτε τα δάχτυλα των ποδιών τους, δαγκώστε τα ελαφρά κι αυτό θα τους δώσει πολύ μεγάλη ευχαρίστηση.

Άντε παιδιά, και καλό βόλι!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin