Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 14/10/2011

 
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού στα ηπειρωτικά καθώς επίσης στα βόρεια και δυτικά τμήματα του Αιγαίου με βροχές και τοπικές καταιγίδες και καλό καιρό στο υπόλοιπο Αιγαίο περιμένουμε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας και από αργά το βράδυ σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με σχετικά χαμηλό υψόμετρο.

Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 17 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 12 έως 26 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 13 έως 25 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 14 έως 24 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και από το απόγευμα μέτριοι. Στο Ιόνιο θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί.

Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με τοπικές βροχές στα βόρεια και τα δυτικά τμήματα του νομού περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι.
  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin