Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 13/10/2011

 
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά στα κεντρικά και βόρεια θα αυξηθούν και θα βρέξει στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, περιμένουμε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 23 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 8 έως 25 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 9 έως 26 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 13 έως 23 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα το πρωί ισχυροί και στο υπόλοιπο Αιγαίο ασθενείς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin