Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου 

Ζυγός
(24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου). Οι όψεις της Σελήνης, του Δία αλλά και της Αφροδίτης σάς δημιουργούν σήμερα τις προϋποθέσεις να επιτύχετε επαγγελματικούς και οικονομικούς στόχους με την εύνοια προσώπων και καταστάσεων. Στον συναισθηματικό τομέα, η θετική επαφή με αγαπημένα πρόσωπα και τον σύντροφό σας ξεμπλοκάρει μπερδεμένες καταστάσεις που περιέχουν παρασκήνιο και σας ανατροφοδοτεί ψυχολογικά. 
 
Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου). Η σημερινή μέρα με την όψη Αφροδίτης - Δία - Σελήνης περισσότερο σας ωθεί να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε ανατροφοδοτώντας τις μπαταρίες σας, παρά να αναλάβετε σημαντική δράση. Χειριστείτε, χωρίς να αναλωθείτε, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που βγαίνουν στο προσκήνιο και αφιερώστε χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα και τον σύντροφό σας. 
 
Τοξότης
(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου). Η Σελήνη σε όψη με τον κυβερνήτη σας Δία σάς δίνει σήμερα τη διορατικότητα αλλά και την ικανότητα να βρείτε εύστοχες λύσεις σε σημαντικά ζητήματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Στον προσωπικό τομέα, συζητήσεις που βγαίνουν στο προσκήνιο με τον σύντροφο αλλά και κοντινά πρόσωπα θα χρειαστούν διαχείριση ώστε να λεχθούν σημαντικές αλήθειες χωρίς να προκληθούν ρήξεις. 
 
Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου). Η όψη της Σελήνης και του Δία ευνοεί σήμερα επαγγελματικές συζητήσεις που ενδεχομένως να αφορούν οικογενειακά θέματα. Η θετική αντιμετώπιση των προσώπων του περιβάλλοντός σας αλλά και κοντινών σας ατόμων σάς βοηθά να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις αλλά και να αντιληφθείτε τον τρόπο με τον οποίο θα βγείτε οριστικά από αυτές. 
 
Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Εντονη δράση θα έχει η σημερινή μέρα για εσάς, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Μη μείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων, μιας και τα γεγονότα αυτή την περίοδο έχουν πολλά επίπεδα και χρήζουν βαθιάς διερεύνησης. Αλλαγές και ανατροπές σε κάθε τομέα χρειάζονται ψύχραιμη αντιμετώπιση και καθόλου υπερβολές. 
 
Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Σημαντικές υποθέσεις φέρνει στο προσκήνιο η σημερινή μέρα που, για να επιτευχθούν με επιτυχία, χρειάζονται πολύπλευρη αξιολόγηση. Με την εύνοια του Δία, της Σελήνης και της Αφροδίτης, συζητήσεις με άτομα που κατέχουν σημαντικές θέσεις αλλά και ειδικεύονται σε όσα σας απασχολούν μπορούν να σας προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις καθώς και τους σωστούς τρόπους για να φτάσετε σε αυτές. 
 
Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Οι θετικές όψεις του Δία, της Σελήνης και της Αφροδίτης σάς δίνουν τη δυνατότητα να δείτε ξεκάθαρα οικογενειακά και προσωπικά σας θέματα, βρίσκοντας λύσεις σε ζητήματα που σας έχουν πιέσει το τελευταίο διάστημα. Η σημερινή μέρα ευνοεί την επαφή με αγαπημένα πρόσωπα, που σας γεμίζουν με θετικά συναισθήματα και σας βοηθούν να ανατροφοδοτηθείτε. 
 
Ταύρος
(20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Με τη Σελήνη και τον Δία σήμερα στο ζώδιό σας, η μέρα κινείται έντονα, με αρκετές επαφές και συναντήσεις που αφορούν τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Συναντήσεις με κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα από το απόγευμα και έπειτα σας ανεβάζουν τη διάθεση και ωθούν τους αδέσμευτους φίλους σε νέες γνωριμίες και τους δεσμευμένους σε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό τους. 
 
Δίδυμοι
(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Οι ευνοϊκές όψεις του Δία, της Σελήνης και της Αφροδίτης φέρνουν κοντά σας σήμερα συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα με έντονα θετική διάθεση. Συζητήσεις με το ταίρι σας αλλά και νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους φορτίζουν με έντονο συναίσθημα τη σημερινή μέρα. Παρ' όλα αυτά, χειριστείτε προσεκτικά σημαντικές συμφωνίες αλλά και οικογενειακές υποθέσεις. 
 
Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Σημαντικές κινήσεις που περιέχουν διορατικότητα και έντονη δυναμική φέρνει η σημερινή μέρα στον επαγγελματικό τομέα, ανοίγοντάς σας τον δρόμο σε κερδοφόρες επιλογές. Η παρουσία φίλων σάς δίνει καινούργιες ιδέες αλλά και τρόπους να αντιμετωπίσετε οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό, όπως και να βάλετε σε σωστές βάσεις ένα προσωπικό σας θέμα. 
 
Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Καταστάσεις, τόσο οικογενειακές και συναισθηματικές όσο και επαγγελματικές που εδώ και καιρό εκκρεμούν μην αφήνοντάς σας να ηρεμήσετε, βγαίνουν σήμερα στο προσκήνιο με μη ξεκάθαρο τρόπο. Με τον Δία, τη Σελήνη και την Αφροδίτη σε δύσκολη όψη, μη ρισκάρετε σε καμία περίπτωση στον οικονομικό τομέα, ενώ αποφύγετε συζητήσεις που περιέχουν ένταση. 
 
Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεμβρίου). Η όψη του Δία και της Αφροδίτης από το φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου φορτίζει εξαιρετικά θετικά τη σημερινή μέρα τον τομέα των σχέσεων, των οικονομικών και των συνεργασιών. Αντιμετωπίστε με ανοιχτή καρδιά και λογική σημαντικές σχέσεις σας που περιέχουν εκκρεμότητες και στρεβλώσεις, δίνοντας καίριες λύσεις.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin