Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon «Θολό» τοπίο για το χαμό της Amy Winehouse


Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο θάνατος της Amy Winehouse, που βρέθηκε νεκρή πριν από δύο ημέρες στο σπίτι της στο Camden του Λονδίνου, είχε προέλθει αρκετές ώρες προτού ανακαλυφθεί το πτώμα της από το σωματοφύλακά της, Άντριου Μόρις.


Το σώμα της είχε ήδη υποστεί rigor mortis (μυική ακινησία) και ο γιατρός της, που την εξέτασε, όπως και το λοιπό ιατρικό προσωπικό που κλήθηκε να παραλάβει τη σορό της, διέγνωσαν θάνατο ωρών πριν.

Σχετικά με τα αίτια θανάτου της και φήμες περί ναρκωτικών, οι οποίες ήδη δίνουν και παίρνουν, διαψεύδονται από αστυνομικές πηγές, που κάνουν λόγο για ανυπαρξία απαγορευμένων ουσιών στο σπίτι της Winehouse.

Επίσης, ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός πως η τραγουδίστρια, λόγω της εύθραυστης υγείας της, έπειτα από την υπερβολική κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ επί χρόνια, συνήθιζε να κάνει συχνά check-up, με το τελευταίο να έχει γίνει την προηγούμενη Παρασκευή. Μάλιστα, τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά, με το γιατρό της να επιβεβαιώνει την σταθερά καλύτερη υγεία της.

Έτσι, ο απρόσμενος θάνατός της -πόσο μάλλον με την πιθανότητα της μη κατανάλωσης ναρκωτικών ουσιών- προκαλεί ακόμα εντονότερα και μεγαλύτερα ερωτηματικά σε σχέση με το πώς προήλθε.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών τεστ -τα οποία ίσως να διαρκέσουν και εβδομάδες μέχρι να δώσουν τις τελικές απαντήσεις- αναμένεται να είναι το μόνο έγκυρο στοιχείο στο οποίο θα βασιστεί η αστυνομία για να ανακοινώσει το πώς πέθανε η Βρετανίδα ντίβα της pop.

H Winehouse βρισκόταν μόνη στο σπίτι της, όταν πέθανε. Πριν το τραγικό συμβάν είχε έρθει σε επαφή με τους φρουρούς της, την προηγουμένη του θανάτου της, στις 10 το πρωί.

Η τελευταία επίσημη παρουσία της στην σκηνή ήταν την προηγούμενη Τετάρτη, στο Camden, με την επίσης τραγουδίστρια βαφτισιμιά της Dionne και το boy band The Wanted.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin