Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Ομάδα χάκερ TeaMpOisoN : Δημοσίευση προσωπικών δεδομένων του Τόνι Μπλερ

 
 
Χάκερς δημοσίευσαν προσωπικές πληροφορίες του Βρετανού πρώην πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ στο διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή το απόγευμα  ομάδα χάκερ με το όνομα TeaMpOisoN   δημοσίευσε προσωπικές πληροφορίες του κ. Μπελ  στο Pastebin.com, που όπως αναφέρει είχε υποκλέψει από τον Δεκέμβριο του 2010. Η διαρροή περιλαμβάνει ονόματα, αριθμούς τηλεφώνου και διευθύνσεις πολλών Βρετανών πολιτικών καθώς και πολλές προσωπικές επαφές. Στην λίστα περιλαμβάνετε επίσης ο αριθμός Εθνικής Ασφάλισης του κ. Μπλερ.


“Αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν ληφθεί από τον Τόνι Μπλερ ή κάποιο από τα συστήματα του γραφείου του, "ανέφερε εκπρόσωπος τύπου του κ. Μπλερ σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς το CNN. "Αυτές φαίνεται να είναι πληροφορίες από το προσωπικό λογαριασμό e-mail ενός πρώην μέλους του προσωπικού του κ. Μπλερ πριν από μερικά χρόνια."

Μέλος της ομάδας TeaMpOisoN με το ψευδώνυμο “TriCk” ανατρέπει τους άνωθι ισχυρισμούς με δηλώσεις του στο twitter “Τα πρόβατα του Μπλερ ψεύδονται για το πως πήραμε τις πληροφορίες.” αναφέρει χαρακτηριστικά, και προσθέτει ότι η συγκεκριμένη διαρροή αποτελεί τιμωρία του κ. Μπλερ για τον ρόλο στο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και την υποστήριξη των  αμερικανικών στρατευμάτων στον πόλεμο του Ιρακ. Στη σελίδα του στο Twitter  ο χάκερ αναφέρει επίσης ότι   “O Τονι Μπλερ είναι εγκληματίας πολέμου και πρέπει να φυλακιστεί.”

 Σκίτσο από την ανακοίνωση της ομάδας TeaMpOisoN στο Pastebin.com

 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin