Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Ο Moby στο Θέατρο Γης

 
Ο αγαπημένος στο ελληνικό κοινό Moby, έρχεται το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη. Ο διάσημος Βρετανός performer, θα εμφανιστεί στις 23 Ιουνίου σε μια μοναδική συναυλία, στο Θέατρο Γης.
Η μουσική του Moby θεωρείται αγαπημένη, είτε γιατί δεν μπορεί να κλειστεί σε ετικέτες είτε γιατί οι μελωδίες του ταιριάζουν στο ραδιόφωνό και την ψυχοσύνθεσή μας ή γιατί οι προηγούμενες εμφανίσεις του μας έχουν μείνει αξέχαστες. Για όποιο λόγο και να συμβαίνει, οι χιλιάδες θεατές που συρρέουν κάθε φορά στις συναυλίες του αποδεικνύουν ότι ο Moby είναι ένας από τους καλλιτέχνες που μας "μεγάλωσαν" με την μουσική τους στα 90ς και τα 00ς και συνεχίζει να αποτελει προτεραιότητα για το ελληνικό κοινό, που τον αγάπησε από τα πρώτα ακόμα βήματά του, όταν δεν ειχε καν γίνει διάσημος στην Βρετανία και τις ΗΠΑ...


Η λίστα των επιτυχιών του μιλάει από μόνη της: είναι τόσο μεγάλη, ώστε οι συναυλίες του θα μπορούσαν να αποτελούνται εξ ολοκλήρου από πασίγνωστα κομμάτια, όπως τα "We Are All Made Of Stars", "Lift Me Up", "BodyRock", "Natural Blues", "Extreme Ways", "The Sky Is Broken", "Run On", "Slipping Away", "Beautiful", "New Dawn Fades", "Porcelain", "Honey", "Why Does My Heart Feel So Bad?", "Everytime You Touch Me", "Go", "Feeling So Real", "Into The Blue", "That's When I Reach For My Revolver", "Find My Baby" και πόσα άλλα.

Αλλωστε, μιλάνε από μόνες τους και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες του βιογραφικού του: συγκαταλέγεται στην ελιτ των καλλιτεχνών που ένας δίσκος τους έχει πουλήσει 10.000.000 αντίτυπα (το "Play"), έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής (όπως οι David Bowie, Gwen Stefani, Bono, Michael Stipe, Britney Spears, Public Enemy), εμφανίζεται επί δύο δεκαετίες στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη ως κορυφαίο όνομα και η μουσική του έχει ακουστεί σε πολλές ταινίες και διαφημίσεις.

Τα εισιτήρια πωλούνται ήδη προς 40 Ευρώ στο ticketarena.gr και από 21/2 στα καταστήματα. Την ημέρα της συναυλίας θα πωλούνται προς 45 ευρώ μόνο στα ταμεία του θεάτρου Γης.
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin