Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Φωτογραφίες - ντοκουμέντο της Merilyn Monroe

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο της Merilyn Monroe 
 
Φανταζόσασταν ποτέ φωτογραφίες - ντοκουμέντο της Merilyn Monroe να πωλούνται σε... υπαίθριο παζάρι και, μάλιστα, έναντι το πολύ 2 δολαρίων; Κι όμως! Πρόκειται για μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών που έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Οι 8 φωτογραφίες της θρυλικής σταρ περιέχονταν στα αρνητικά ενός φιλμ που αγοράστηκε το 1980 από τον φωτογράφο Anton Fury σε πάγκο πλανόδιου στο New Jersey. Όταν κατάλαβε τι ακριβώς κρατούσε στα χέρια του, ο κ. Fury δεν έχασε καιρό - είναι και του επαγγέλματος εξάλλου: αγόρασε άλλα 70 αρνητικά της ηθοποιού Jayne Mansfield..

«Βρήκα έναν φάκελο με αρνητικά. Δεν ήξερα τι είχε μέσα, όμως, φαινόταν πολύ παλιό», δήλωσε στο CNN και πρόσθεσε: «όταν πήγα στο σπίτι είδα ότι απεικόνιζαν την Marilyn. Ήταν μακράν η καλύτερη αγορά που είχα κάνει»!

Πέρασαν 30 χρόνια για να πάει ο φωτογράφος σε αγοραστή και εκτιμητή έργων τέχνης, τον David Streets στο Beverly Hills...

Τι εκτιμά εκείνος; Ότι οι φωτογραφίες -που αξίζουν πλέον εκατομμύρια δολάρια- τραβήχτηκαν γύρω στο 1950, όταν η Marilyn ήταν 24 ετών και πολύ πριν γίνει γνωστή από τις ταινίες «The Asphalt Jungle» και «All About Eve». Ο άνθρωπος που απαθανάτισε την μεγάλη σταρ παραμένει άγνωστος...
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin