Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Τραγικό θάνατο βρήκε Ελληνίδα στην Κωνσταντινούπολη

Σε τραγωδία, εξελίχθηκε η επίσκεψη Ελληνίδας στη Τουρκία, καθώς είχε την ατυχία να βρεθεί στη μέση βίαιου επεισοδίου μεταξύ δύο εμπλεκομένων, ο ένας εκ των οποίων χρησιμοποίησε όπλο, με το οποίο την τραυμάτισε θανάσιμα.


Ειδικότερα, η Δήμητρα Πρέκα, που καταγόταν από την Καππαδοκία, είχε ταξιδέψει στην Τουρκία για να επισκεφθεί την ιδιαίτερη πατρίδα της. Βρισκόταν στην όμορη χώρα τις τελευταίες 10 ημέρες, όπου βρήκε τραγικό θάνατο στην περιοχή Εμινονού της Πόλης, σε ηλικία 67 ετών.


Η Δήμητρα Πρέκα είχε την ατυχία να βρεθεί στη μέση επεισοδίου μεταξύ δύο εμπλεκομένων, ο ένας εκ των οποίων χρησιμοποίησε όπλο.
Το θύμα χτυπήθηκε στο στήθος από σφαίρα που εξοστρακίστηκε και υπέκυψε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού, στην περιοχή του Ταξίμ.
Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκαν επιπλέον 4 άτομα που βρέθηκαν, επίσης τυχαία, στον τόπο του συμβάντος.
Τη βαθιά του λύπη για το επεισόδιο στο οποίο έχασε τη ζωή της η Ελληνίδα Δήμητρα Πρέκα, εξέφρασε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα πρόξενο στην Κωνσταντινούπολη, Νίκο Σαπουντζή.
Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος έχει επιληφθεί του θέματος, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του τουρκικού Τύπου, η αστυνομία έχει συλλάβει το δράστη ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Τη σορό της παρέλαβαν τα παιδιά της, ενώ το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ανέλαβε τα έξοδα της μεταφοράς και της κηδείας της. 


πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin