Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon (Σέξι) φωτογράφε τράβα μια φωτογραφία

Ένα σέξι πρώην μοντέλο είναι η νέα προσωπική φωτογράφος του Βλαντιμίρ Πούτιν. Μπορεί οι κακές γλώσσες να λένε ότι επιλέχθηκε λόγω “προσόντων” ωστόσο η καλλιτεχνική της πορεία είναι αυτή που συγκίνησε το Ρώσο πρωθυπουργό (Pics)


Την 25χρονη Yana Lapikova, πρώην Miss Moscow  επέλεξε σαν νέα  φωτογράφο του Βλαντιμίρ Πούτιν προκαλώντας πλήθος σχολίων στην Ρωσία.

Μπορεί να είναι ασαφές η εμπειρία που έχει ωστόσο στη  προσωπική ιστοσελίδα της 25χρονης καλλονής υπάρχουν δείγματα της δουλειάς της που περιλαμβάνουν φωτογραφίες με γάτες,  ένα φωτορεπορτάζ από το εσωτερικό μιας φυλακής και τοπία του Ισραήλ.

Το μόνο σίγουρο μέχρι τώρα για την “καλλιτεχνική” αξία της 25χρονης  είναι οι καυτές φωτογραφίσεις εσωρούχων  που έχουν ανεβάσει επικίνδυνα την θερμοκρασία στη χώρα.

Ο Ντιμίτρι Πέσκοφ εκπρόσωπος του γραφείο του Πούτιν, δήλωσε πως για καιρό έψαχναν κάποιον φωτογράφο για να καλύπτει τις δημόσιες εμφανίσεις του, γιατί αυτοί που ήδη υπήρχαν δεν είχαν τον απαραίτητο χρόνο.

“Δεν διαλέγουμε φωτογράφους βάση του φύλου τους. Είναι μια πραγματικά καλή φωτογράφος. Το παρελθόν της ως μοντέλο δεν μας απασχολεί, δεν έκανε κάποιο έγκλημα.” προσθέτει στο πρακτορείο ειδήσεων Interfax.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin