Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Νέο σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης σε ξενοδοχείο του Μανχάταν



Ανώτερος Αιγύπτιος επιχειρηματίας και κάποτε διοικητής μεγάλης αιγυπτιακής τράπεζας, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος καμαριέρας πολυτελούς ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.
Η χθεσινή σύλληψη του Μαχμούντ Αμπντέλ-Σαλάμ Όμαρ σημειώνεται δυο μόλις εβδομάδες μετά την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού καμαριέρας στο ξενοδοχείο Sofitel του Μανχάταν.
 
Ο 74χρονος Όμαρ κατηγορείται ότι επιτέθηκε στην καμαριέρα όταν αυτή πήγε στο δωμάτιο 1027 του Pierre Hotel στο Μανχάταν, γύρω στις 6 το απόγευμα της Κυριακής, για να φέρει τα χαρτομάντηλα που ο ίδιος είχε ζητήσει.
Ο Όμαρ, πρώην διοικητής της Τράπεζας της Αλεξάνδρειας και της Egyptian American Bank, είναι πρόεδρος της εταιρίας παραγωγής άλατος El-Mex Salines Co. Η εταιρία δεν έκανε κανένα σχόλιο για την υπόθεση.
Η καταγγελία στην αστυνομία για τη σεξουαλική επίθεση έγινε χθες το πρωί. Ο Όμαρ, ο οποίος κατάγεται από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, συνελήφθη και κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και παράνομη κράτηση.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin