Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Πλούσια η δράση των παπάδων τοκογλύφων

Τρεις  περιπτώσεις τοκογλυφίας έχει  φέρει ως τώρα στην επιφάνεια  η αστυνομική έρευνα για την  δράση των δυο ιερέων που  «δάνειζαν» το ποίμνιό τους στη Λάρισα  με υπέρογκο τόκο και έβαζαν Αλβανούς μπράβους να αναλάβουν να τα «πείσουν» να εξοφλήσουν τα χρέη! B6315F432E5DB3061696FBCAA0498327 Πλούσια η δράση των παπάδων τοκογλύφων
Ο 40χρονος παπάς από τα Φάρσαλα που φέρεται ως «εγκέφαλος» της σπείρας συνελήφθη μετά την καταγγελία ενός από τα θύματά του ότι του ζητούσε επιτακτικά 27.000 ευρώ για να ξεπληρώσει «δάνειο» ύψους 9.000 ευρώ, αν και αρχικά είχαν συμφωνήσει να καταβάλλει 12.000 ευρώ! Πρώτοι συνελήφθησαν οι «μπράβοι» του ιερέα- τοκογλύφου, όταν πήγαν στο νοσοκομείο της Λάρισας για να παραλάβουν τα χρήματα για λογαριασμό του.
 
Μετά  τον παπά συνελήφθη και ένας ακόμη ιερέας που ήταν ο άμεσος βοηθός του και στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν δύο μαχαίρια! Η προανάκριση αποκάλυψε άλλες δυο περιπτώσεις τοκογλυφίας. Στην πρώτη από αυτές, ο δανειζόμενος υπέγραψε συναλλαγματική για 9.000 ευρώ ενώ είχε δανειστεί5.000 ευρώ και στην δεύτερη ο ιερωμένος υποχρέωσε το θύμα του να υπογράψει συναλλαγματική για 8.000 ευρώ, ενώ του είχε δώσει μόλις 3.500 ευρώ! Η Ασφάλεια Λάρισας συνεχίζει τις έρευνες, καθώς όλα δείχνουν ότι θα αποκαλυφθούν και άλλες περιπτώσεις.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin