Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Χειροπέδες σε μαθητές Λυκείου για ναρκωτικά!

 

Στο περιθώριο των πανελλαδικών εξετάσεων, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ανήλικους μαθητές...

Συνελήφθησαν λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα δύο ανήλικοι μαθητές Λυκείου. Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, εντόπισαν τους ανήλικους σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, να ρίχνουν στο έδαφος ένα χάρτινο περιτύλιγμα, που περιείχε 10,9 γραμμάρια χασίς. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. Οι δράστες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία.

Επιπλέον, συνελήφθησαν στην Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο Αγρίνιο, δύο Έλληνες, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού στο εσωτερικό της χώρας. Σύμφωνα με το thebest.gr, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, εντόπισαν δύο άτομα, ηλικίας 38 και 64 ετών αντίστοιχα, να μεταφέρουν στο εσωτερικό της χώρας, από κοινού, με το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του δευτέρου, το οποίο οδηγούσε ο ίδιος, έναν Αλβανό που είχε μπει λαθραία στη χώρα μας και στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων και τίτλων παραμονής.
Το όχημα κατασχέθηκε. Οι δράστες συνελήφθησαν και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου  



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin