Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Τούρκοι ναύαρχοι πίσω από ανθελληνικές ιστοσελίδες

 

H τουρκική εφημερίδα Taraf αποκαλύπτει ότι πολλές ιστοσελίδες που περιελάμβαναν στοιχεία εναντίον της κυβέρνησης Ερντογάν και συκοφαντούσαν τον τουρκο πρωθυπουργό έκλεισαν άμεσα με εντολή της τουρκικής κυβέρνησης καθώς αποκαλύφθηκε πως τα ip adrress τους είχαν δοθεί από το Υπουργείο Άμυνας της χώρας και το Γενικό Επιτελείο Στρατού.
 
Οι δυο ιστοσελίδες που έκλεισαν είναι irtica.org και το irtica.net. Στις ιστοσελίδες αυτέ υπήρχαν ξεκάθαροι ισχυρισμοί ότι ο Ερντογάν θέλει να μετατρέψει το κράτος σε ισλαμική δημοκρατία.
Όπως είχε αποκαλύψει προ πολλών μηνών ο  δημοσιογράφος Γιλντιράϊ Ογούρ της εφημερίδα Taraf ιστοσελίες όπως  www.greekmurderers.net, www.yunanli.com που ήταν μέρος ψυχολογικού πολέμου έκλεισαν ξαφνικά λόγω πολλών αποκαλύψεων της εφημερίδα για τις σχέσεις της με τους αξιωματικούς του στρατού. «Στις ιστοσελίδες αυτές μπορεί να βρει κάποιοες ψευδείς ειδήσεις, όπως επίθεση σε τούρκο της Νότια Κύπρο, βόμβες Μολότοφ στη Θράκη» γράφει ο Ογούρ.
 Οι ιστοσελίδες είχαν άμεση σχέση με αξιωματικούς του Ναυτικού « οι οποίοι είχαν πάρει υποτροφία από το Πολεμικό Ναυτικό της Τουρκίας και είχαν σπουδάσει στις ΗΠΑ σχετικά με τους υπολογιστές» γράφει η εφημερίδα. Η τουρκική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι όλα έχουν σχέση με την Εργκενεκόν.
   Ο δημοσιογράφος προσπαθεί να αποδείξει την σχέση που έχουν αυτές οι ιστοσελίδες με τις τουρκικές ένοπλες Δυνάμεις, Οι ιστοσελίδες αυτές ανοίγουν και κλείνουν, όμως αυτό που φαίνεται ότι ο τουρκικός στρατός δείχνει να στηρίζει κάποιες από αυτές. 
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin