Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Το αν θα γίνεις γκέι θα κριθεί...στη γέννα!

"Εάν είσαι γκέι, θα είσαι από τη γέννηση σου", αναφέρουν αμερικανοί επιστήμονες που υποστηρίζουν ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός διαμορφώνεται... στη γέννα.


Η σεξουαλική κλίση δεν είναι αποτέλεσμα επιλογής, αλλά σχετίζεται με βιολογικούς παράγοντες που ακολουθούν τη διαδικασία της γέννας, αναφέρει ο νευρολόγος Τζερόμ Γκόλντσταϊν

  Πιο συγκεκριμένα, η ομοφυλοφιλία και η ετεροφυλοφιλία δεν είναι επίκτητες, ούτε οφείλονται σε εξωγενείς κοινωνικούς παράγοντες, αλλά χαρακτηρίζονται πλέον "έμφυτες", σύμφωνα με το Βήμα.
"Η ομοφυλοφιλία είναι το πιο κοινό πράγμα στο ζωικό βασίλειο, αφού το κάνουν σχεδόν όλα τα ζώα, από τις μέλισσες και τα πουλιά, μέχρι τα δελφίνια και τους πιθήκους", υποστήριξε ο δρ Γκόλντσταϊν μιλώντας τις προάλλες στο 21ο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νευρολόγων, στη Λισαβόνα.
"Όλα αυτά τα παραδείγματα από τα μέλη του ζωικού βασιλείου γύρω μας αποδεικνύουν πως η ομοφυλοφιλία δεν αποτελεί αμάρτημα απέναντι στην ίδια τη Φύση", καταλήγει ο αμερικανός επιστήμονας, με τον οποίο συμφωνεί και ο δρ Κάζι Ραχμάν, λέκτορας Γνωσιακής Βιολογίας του Πανεπιστημίου Queen Mary του Λονδίνου, θεωρώντας πως "κατά την άποψή μου, εάν είσαι ομοφυλόφιλος, έχεις γεννηθεί ομοφυλόφιλος".
Οι ακριβείς λόγοι για τους οποίους ένας άνθρωπος αναπτύσσει ετεροφυλόφιλο ή ομοφυλοφιλικό προσανατολισμό δεν είναι κοινά αποδεκτοί από τον επιστημονικό χώρο για την ώρα... Αρκετοί επιστήμονες δίνουν βαρύτητα στους γονιδιακούς παράγοντες, ενώ ορισμένοι θεωρούν καταλυτική μόνο την επίδραση του περιβάλλοντος.


πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin