Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Μια απίθανη ιστορία με κοκαΐνη και σεξ!


Για την 23η Ιουνίου 2011 διεκόπη από το Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου η δίκη με κατηγορούμενους για χρήση από κοινού κοκαΐνης, για προμήθεια προς ιδίαν χρήση κοκαΐνης αλλά και για εξαναγκασμό σε χρήση κοκαΐνης τρείς γνωστούς επιχειρηματίες της Κω που φέρονται να υποχρέωσαν μια 23χρονη κονσοματρίς, υπήκοο Αλβανίας, να κάνει χρήση προκειμένου να έλθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί της!

Οι τρεις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του νησιού. 

Συγκάτοικος της 23χρονης επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον διοικητή του Τ.Α. Κω και του κατήγγειλε ότι η φίλη της βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση στην οικία τους και ότι την μετέφερε εκεί ένας 39χρονος επιχειρηματίας που την εξανάγκασε σε χρήση κοκαΐνης για να έλθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της παρουσία και αστυνομικού!

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ένας εκ των καταγγελλόμενων παρίστανε τον αστυνομικό! Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος, 34 ετών, παραπέμφθηκε και για αντιποίηση αρχής.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, 36 ετών, που μόλις την περασμένη Παρασκευή είχε αθωωθεί σε υπόθεση ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης και κάνναβης με συγκατηγορούμενό του σωφρονιστικό υπάλληλο των φυλακών της Κω, φέρεται παραπέρα να κατείχε 20 φυσίγγια τυφεκίου διαμετρήματος 7,62 ΜΜ και 24 αβολίδωτα φυσίγγια τυφεκίου ΗΧΡ-97.

Εν πάση περιπτώσει η 23χρονη που κατοικεί στην περιοχή Τιγκάκι της Κω κατέθεσε ότι την 10η Ιουνίου 2011 και περί ώρα 00:10 επισκέφθηκε στην περιοχή Αγ. Νεκτάριος στην Κω τον 39χρονο, ο οποίος της είχε τηλεφωνήσει προκειμένου να πάει στην οικία του για να έρθουν σε σεξουαλική επαφή. 

Μετέβη, όπως είπε στην οικία του και εκεί διαπίστωσε ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης έχοντας προς κατανάλωση ποσότητα της ουσίας σε κεραμική εστία κουζίνας μαζί με κομμένα καλαμάκια. Ισχυρίστηκε ότι την παρότρυνε να κάνει χρήση από τα 4 γραμμάρια κοκαΐνης που είχε και ότι η ίδια αρνήθηκε. Υποστήριξε ότι ο 39χρονος δεν μπόρεσε να έλθει σε επαφή μαζί της και ότι προσπαθούσε να εξασφαλίσει τη σεξουαλική του διέγερση κάνοντας «μυτιές» κοκαΐνης. Η ίδια διατείνεται ότι κατανάλωσε δύο ποτά και πήγε στην τουαλέτα. Όταν βγήκε από την τουαλέτα διαπίστωσε ότι στην οικία είχε έλθει ο 34χρονος φίλος του 36χρονου ο οποίος, όπως υποστηρίζει, της παρουσιάστηκε ως αστυνομικός. Επιχείρησε και εκείνος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της να έλθει σε επαφή μαζί της, αλλά δεν μπόρεσε. Φέρεται δε να έκανε ομοίως χρήση κοκαϊνης.


Ο 34χρονος, όπως διατείνεται, την απείλησε και την εξανάγκασε να κάνει χρήση.
Ο 39χρονος και ο 34χρονος φέρονται να επεδίωξαν εκ νέου να έλθουν σε επαφή μαζί της και να μην μπόρεσαν, οπότε εμφανίστηκε στο σπίτι ο 36χρονος φίλος τους ο οποίος ομοίως έκανε χρήση.


Η 23χρονη υποστήριξε ότι συνέχιζε να κάνει μυτιές κοκαΐνης και ότι από ένα σημείο και μετά ήταν αδύναμη από τη χρήση. Τότε, όπως είπε, ο 39χρονος την οδήγησε στην οικία της. Η συγκάτοικός της ειδοποίησε ακολούθως τον διοικητή του Τ. Α. Κω. Οι αστυνομικοί την οδήγησαν στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω.


Οι κατηγορούμενοι αρνούνται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της.
Ο 39χρονος αφού εξήγησε ότι είναι περιστασιακός χρήσης κοκαΐνης κατέθεσε ότι η 23χρονη κάνει «βίζιτες» και ότι το βράδυ της 11ης Ιουνίου 2011 της τηλεφώνησε προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά έναντι χρηματικού ανταλλάγματος. Τόνισε δε ότι σε συναντήσεις τους στο μπαρ κονσομασιόν της είχε εκμυστηρευτεί ότι έκανε χρήση ναρκωτικών. Η 23χρονη, όπως είπε, μετέβη στην οικία του και τον βρήκε μεθυσμένο και του έδωσε μια συσκευασία με ενάμιση περίπου γραμμάριο κοκαϊνης. Δεν συνευρέθηκαν ερωτικά, όπως είπε, γιατί δεν είχε διάθεση ενώ στην πορεία του τηλεφώνησε ο 34χρονος που ήταν μαζί με τον 36χρονο για να τους συναντήσει σε μπαρ. Εκείνος τους ενημέρωσε ότι ήταν με γυναίκα και τους ζήτησε να του πάρουν στο σπίτι ένα μπουκάλι με βότκα γιατί η 23χρονη «έπινε σαν τρελή» και η κοκαϊνη είχε τελειώσει.


Οι δύο φίλοι του, όπως είπε, έφτασαν στο σπίτι και τότε η 23χρονη ευρισκόμενη σε κατάσταση μέθης και χασκογελώντας είπε στο 34χρονο ότι τον ξέρει και τον ρώτησε αν είναι αστυνομικός, πράγμα που τους προκάλεσε γέλιο. Υποστήριξε ότι οι δύο φίλοι του έφυγαν και εκείνοι συνέχισαν να πίνουν. Η 23χρονη και ο ίδιος ήταν σε άσχημη κατάσταση και τότε την πήγε στην οικία της. Πριν βγει από το αυτοκίνητο, όπως είπε ο 39χρονος, του ζήτησε το ποσό των 300 € για την κοκαΐνη και τις υπηρεσίες της, ποσό που αρνήθηκε να πληρώσει αφού δεν συνευρέθηκαν ερωτικά και την κοκαΐνη την είχαν πιει μαζί.
Τότε όπως διατείνεται τον απείλησε. 


Το δικαστήριο διέκοψε τη δίκη προκειμένου να προσκομιστεί ιατρική πραγματογνωμοσύνη για την 23χρονη και να διαπιστωθεί εαν ήταν πράγματι μεθυσμένη και εάν κάνει χρήση τοξικών ουσιών.

Τους κατηγορούμενους εκπροσωπούν οι δικηγόροι κκ Κ. Ασλάνης, Δ. Δρόσος και Π. Αβρίθης και την καταγγέλλουσα ο κ. Γ. Φεσσάρας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin