Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις και στην Πάτρα

 
Προσυγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου πραγματοποιούν αυτή την ώρα Αγανακτισμένοι της Πάτρας, οι οποίοι στη συνέχεια θα βρεθούν στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, μαζί με τους συγκεντρωμένους της ΓΕΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έξω από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Τριών Συμμάχων, ενώ κλειστή είναι η Αγίου Ανδρέου, από την Πατρέως μέχρι την Κολοκοτρώνη.

Συγκέντρωση έξω από το κτίριο του Εργατικού Κέντρου στην πλατεία Όλγας πραγματοποιούν στις 10:30 το πρωί το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα Αχαΐας της ΑΔΕΔΥ. «Ραντεβού» στις 10:00 το πρωί στην πλατεία Τριών Συμμάχων δίνει από την πλευρά του το ΠΑΜΕ.

Μετά τις πρωινές συγκεντρώσεις του Εργατικού Κέντρου και του ΠΑΜΕ θα ακολουθήσουν δυο ξεχωριστές πορείας διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης.

Παράλληλα σήμερα το απόγευμα οι Αγανακτισμένοι Πολίτες της Πάτρας απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν από τις 19:00 το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου.
Δική τους πορεία προγραμματίζουν και οι αντιεξουσιαστές, οι οποίοι έχουν απευθύνει κάλεσμα για τις 10:30 το πρωί στην πλατεία Όλγας. Θα προηγηθούν προσυγκεντρώσεις στο πρώην Παράρτημα της οδού Κορίνθου.

Ρολά κατεβάζουν τα καταστήματα από τις 11:30 έως και τις 14.:30 στην Πάτρα, μετά από απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης. Στις κινητοποιήσεις συμμετέχει και ο περιφερειακός σύνδεσμος ηλεκτρολόγων «ΒΑΤΤ». Μάλιστα, στις 11:30 έμποροι της πόλης διοργανώνουν δική τους συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Γεωργίου.

Κλειστό αναμένεται να είναι το Μουσείο της Πάτρας και οι αρχαιολογικοί χώροι της περιοχής λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων καθώς και ο Σύλλογος Έκτακτων Αρχαιολόγων συμμετέχοντας στην γενική απεργία.  



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin