Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon 70 πολυεθνικές διαφημίζουν την...Ελλάδα!

70 πολυεθνικές διαφημίζουν την...Ελλάδα! 

Απίστευτο! Διαφημιστική εκστρατεία ξεκινούν στον ευρωπαϊκό Τύπο 70 επιχειρηματικοί κολοσσοί Γαλλίας και Γερμανίας, με στόχο να αντιστρέψουν το κλίμα στην κοινή γνώμη για Ελλάδα και ευρωπαϊκό νότο!


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Handesblatt, η διαφημιστική καταχώρηση αναφέρει ότι «μια κατάρρευση του ευρώ θα ήταν ένα καταστροφικό βήμα προς τα πίσω για την Ευρώπη», υπογραμμίζοντας τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων διεθνώς, μετά την υιοθέτηση του κοινού νομίσματος.
Το κείμενο υπογράφουν οι επικεφαλής σχεδόν 70 επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων οι γερμανικές Daimler, Siemens, Deutsche Telekom, E.On, BMW, Deutsche Post και οι γαλλικές Total, EADS, EdF, Renault. Συνολικά οι εταιρείες αυτές έχουν τζίρο άνω των 1,5 τρισ. ευρώ και απασχολούν τουλάχιστον 5 εκατομμύρια εργαζομένους.
Οι υπογράφοντες ζητούν να βοηθηθούν τώρα οι χώρες ΄-οπως η Ελλάδα- που πλήττονται από την κρίση χρέους, ώστε να δημιουργηθούν ευκαιρίες για τους πολίτες τους στο μέλλον. Παράλληλα ζητούν αυστηρότερους κανόνες για το Σύμφωνο Σταθερότητας.
Υπογραμμίζουν, δε, ότι θα ήταν τεράστιο λάθος η αποπομπή κάποιων κρατών από την Ευρωζώνη ή ο διαχωρισμός της Ε.Ε. σε βόρεια και νότια κράτη. «Ακόμα και αν κοστίσει δισεκατομμύρια», καταλήγει η διαφήμιση, «η Ευρώπη και το νόμισμά της αξίζουν την προσπάθεια».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin